Trouwen bij Vechtdal Events « Huwelijk

Vechtdal Events

Steenoever 1
7731 PW Ommen

0529 451924
info@vechtdalevents.nl
www.trouweninommen.nl

Trouwen in Ommen bij Vechtdal Events

Festivalbruiloft aan het water! Dromen jullie al jaren van een festivalbruiloft? Onze romantische, sfeervolle trouwlocatie aan het water is dé plek waar jullie naar op zoek zijn.

Vier de mooiste dag van jullie leven zoals jullie het in gedachten hebben. Onze locatie is perfect voor een festivalbruiloft met foodtrucks, maar ook erg geschikt voor een romantische bruiloft met bijvoorbeeld een festival tapas buffet.
Trouwen in Ommen bij Vechtdal Events

Genieten aan  of op het water

Op onze trouwlocatie staat een chique stretchtent, een unieke kas dat is omgetoverd tot een warm loungeplekje en een strandje aan het water. Het strandje is een erg mooi plekje voor jullie huwelijksceremonie, maar ook een gezellige loungeplek voor jullie gasten. Daarnaast bieden wij ook nog heel veel leuke details aan, wat jullie bruiloft persoonlijk en compleet maakt. Bijvoorbeeld een polaroidcamera of een stoer bierbad met diverse speciaal biertjes!

Tip: zijn jullie nog op zoek naar iets bijzonders? Het is bij ons ook nog eens mogelijk om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen. Naast onze trouwlocatie Vechtdal Events is Rederij Peters ook onderdeel van ons bedrijf. Wij beschikken over diverse sloepen en een groot (party)schip.
Trouwen in Ommen bij Rederij Peters

Dus stap als bruidspaar aan boord in één van onze sloepen en vaar richting de trouwlocatie waar jullie gasten jullie staan op te wachten. Een geweldig en uniek entree! Maar willen jullie ook jullie gasten mee het water opnemen? Nodig hen dan uit op ons schip voor een mooie tocht over de Vecht in Overijssel.
 
Op onze prachtige locatie aan de Vecht in Ommen is veel mogelijk! Van ceremonie tot borrel en van diner tot een heerlijke lounge avond tot 21:30 uur. Willen jullie met een knalfeest afsluiten met een dj of een band? Dan is dat bij ons helaas niet mogelijk, maar er zijn diverse locaties bij ons in de buurt voor een groot trouwfeest. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Overijssel

Gerelateerde bedrijven