Trouwen bij Parkhotel Horst « Huwelijk

Parkhotel Horst

Tienrayseweg 2
5961 NL Horst

077 3976000
info@parkhotelhorst.nl
www.parkhotelhorst.nl

Parkhotel Horst maakt uw droomdag werkelijkheid

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Parkhotel Horst is de is dé plek om jullie huwelijk in stijl te vieren.  Een prachtig uitzicht, ruim opgezet interieur, een klassieke trouwsalon met kroonluchters, een mooie feestzaal en een terras aan het water geven ons hotel een authentieke sfeer.
Trouwen in Limburg bij Parkhotel Horst

Wij adviseren jullie graag bij het samenstellen van het programma. Vanzelfsprekend met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Juist de aandacht voor detail draagt bij aan ‘de mooiste dag van jullie leven’. Gegarandeerd door onze persoonlijke service en jarenlange ervaring.

Breed advies, perfecte organisatie

De organisatie kunnen wij ,indien gewenst, in z'n totaliteit verzorgen. Inclusief de muzikale invulling, het verzorgen van de decoraties en het drukken van zowel de menukaartjes als de naamkaartjes voor de tafelschikking.

Met hart en ziel

Een onvergetelijk huwelijksfeest begint met een persoonlijke kennismaking. Daar proeven jullie al meteen de ambiance die het feest een extra dimensie geeft. En jullie ontmoeten de bevlogen mensen van Parkhotel Horst, die – met hart en ziel – jullie feest tot in de puntjes verzorgen.
Trouwen in Limburg bij Parkhotel Horst

Dromen worden werkelijkheid

Het belangrijkste is dat het een dag wordt zoals u die samen voor ogen heeft: prachtige locatie, foto met alle gasten op het bordes met rode loper, bubbels, geurende boeketten, toegewijde bediening, heerlijke gerechten en een swingend avondfeest. Na afloop van deze schitterende dag wordt onze romantische bruidssuite jullie zelfs gratis aangeboden, met de volgende ochtend een heerlijk ontbijt op bed. Het hotel is ook goed bereikbaar en heeft een ruime gratis parkeergelegenheid. Met tal van mogelijkheden kunnen we er samen een ovenvergetelijke dag van maken.

Kortom wij zijn een prachtige locatie met heel veel mogelijkheden om in een mooie ambiance uw huwelijk te vieren. En met jarenlange ervaring en persoonlijk service worden jullie dromen werkelijkheid.

Gerelateerde artikelen

8 oktober: Wedding Event Beachclub Degreez

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Tips voor de perfecte huwelijksnacht

3 tips om optimaal te genieten van de huwelijksnacht

Gerelateerde bedrijven