Trouwen bij Parkhotel Horst « Huwelijk

Parkhotel Horst

Tienrayseweg 2
5961 NL Horst

077 3976000
info@parkhotelhorst.nl
www.parkhotelhorst.nl

Parkhotel Horst laat uw Droomdag graag uitkomen...

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Parkhotel Horst is de perfecte locatie voor uw trouwfeest. Wij hebben alle faciliteiten onder één dak, om de dag van uw leven onvergetelijk te maken!

Verscholen in het landelijke groen, temidden van de prachtige Kasteelse Bossen, op een plaats met een rijke en tastbare historie, ligt sprookjesachtig Parkhotel Horst, een prachtig viersterrenhotel. Tussen Venlo en Venray, vlakbij Düsseldorf International Airport en levendig Arcen.
Trouwen bij Parkhotel Horst

Wij beschikken ook over een officiële trouwlocatie van de gemeente Horst aan de Maas. U kunt uw huwelijk in onze speciale Stijlkamer Huys ter Horst door de ambtenaar van de burgerlijke stand laten voltrekken.

Van bruiloftsdiner tot receptie en van feestavond tot bruidssuite...

Een sfeervol restaurant, gezellige hotelbar en brasserie, ruim terras, heerlijke bedden, professioneel personeel én twaalf sfeervolle zalen van verschillende grootte. Daarmee hebben we alle materialen in huis om er uw droombruiloft van te maken! Ontvangst, diner, receptie en feestavond; voor elk een passende ruimte onder één dak! Wat denken jullie van:

  • Ontvangst op ons zonovergoten terras

  • Trouwplechtigheid met uitzicht op ons prachtige meer aan de achterzijde

  • Mooie mogelijkheden voor fotoshoot in de Kasteelse Bossen

  • Heerlijk dineren in ons stijlvolle restaurant met uitzicht over het water

  • Receptie en feestavond in onze gezellig aangeklede feestzaal

Naast bovenstaande dagindeling zijn er natuurlijk nog genoeg andere manieren om de dag prachtig in te delen, wij denken graag met jullie mee. Jarenlange ervaring is immers de basis voor het organiseren van feesten en bruiloften!

Parkhotel is goed bereikbaar en heeft een ruime gratis parkeergelegenheid. Onze romantische bruidssuite wordt jullie zelfs gratis aangeboden met op de volgende ochtend een heerlijk ontbijt op bed. Van bruiloftsdiner tot receptie en van feestavond tot bruidssuite... Wij verzorgen het allemaal!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Large_bruidssuites_nederland

5x mooiste suites in Nederland

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

5 tips voor een onvergetelijke huwelijksnacht met je partner

Gerelateerde bedrijven