Trouwen bij Hotel Ridderkerk « Huwelijk

Hotel Ridderkerk

Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk

0180 646900
ridderkerk@valk.com
www.hotelridderkerk.nl

Trouwen bij Hotel Ridderkerk

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Heeft u er al eens aan gedacht te trouwen in Van der Valk Hotel Ridderkerk? Van ja-woord tot bruidsnacht, ons hotel is de ideale plek voor uw complete bruiloft.

Wilt u uw gasten in een sfeervol ingerichte zaal ontvangen met een glas prosecco of champagne en diverse luxe hapjes? Onze 16 zalen bieden talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie, feest of een intiem diner. Trouwt u liever buiten? U kunt uw ceremonie en de andere feestelijkheden ook plaats laten vinden op ons terras, omgeven door een sfeervolle en groene tuin.
Buiten trouwen bij Hotel Ridderkerk

U kunt uw trouwdag in stijl afsluiten in onze bruidssuite, voorzien van een badkamer met regendouche en 2-persoons whirlpool. Heeft u gasten die van verder komen? Ook zij kunnen uiteraard overnachten in ons hotel. Met een uitgebreid en luxe ontbijt kunt u de volgende ochtend in alle rust nagenieten van de feestelijke dag.

Monumentale boerderij

De monumentale boerderij naast het hotel zal op termijn ook beschikbaar zijn als trouwlocatie. In de feestzaal van de boerderij is ruimte voor ongeveer 300 gasten. Samen met ons terras en ruime aanbod aan zalen, is Van der Valk Hotel Ridderkerk hiermee dé perfecte trouwlocatie. 

Wilt u meer weten over onze trouwlocatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek. We nemen graag de tijd om al uw wensen zorgvuldig te bespreken.

Foto’s: Brian Fotografie
Weddingshoot: Je Grote Dag

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven