Trouwen bij Huize Vossendel « Huwelijk

Huize Vossendel

Vossendel 2
6923 SB Groessen

06 40798861
info@huizevossendel.nl
www.huizevossendel.nl

Een betoverende trouwlocatie

Staat trouwen in een prachtige en romantische ceremonietuin op jullie verlanglijstje? Dan zijn jullie bij Huize Vossendel aan het juiste adres. In onze tuinen kunnen jullie terecht voor de huwelijksvoltrekking én een mooie dag en avond beleven! 

Het aansnijden van de bruidstaart, proosten met bubbels, een sfeervolle receptie, diner of borrelmoment behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij werken samen met plaatselijke cateraars. Als jullie je eigen professionele cateraar mee willen nemen, behoort dat zeker ook tot de mogelijkheden.
Trouwen in de tuin bij Huize Vossendel

Trouwtuin

Buiten in de huwelijkstuin onder de schaduw van de bomen is dé plek voor de huwelijksvoltrekking. Deze dag hebben jullie een prachtige binnenruimte met serre voor jullie zelf ter beschikking. Van hieruit zien jullie de gasten de tuin binnen druppelen terwijl zij jullie niet zien én jullie als bruidspaar een verrassende entree kunnen maken! Ook gedurende de dag en avond is dit de plek voor jullie waar jullie je af en toe even kunnen terugtrekken om een rustmomentje te pakken of om je bijvoorbeeld om te kleden voor de avond.

Feesttuin

In de feesttuin staat een prachtige sfeervolle tent waaronder en waaromheen de bruiloft gevierd kan worden. Deze kan naar wens in elke stijl en sfeer aangekleed worden door jullie zelf of door bijvoorbeeld een stylist. Een festival bruiloft, Italiaanse, Mediteriaanse of IbizaStijl? Het past allemaal in onze tuin met luxe tent aan het water!
Trouwen in de tuin bij Huize Vossendel

Kortom, een betoverende locatie om de liefde te vieren, dat is wat Huize Vossendel jullie biedt! Bekijk onze foto's en maak vooral een afspraak om het zelf te bewonderen. Jullie kunnen een afspraak maken via bovenstaand contactformulier. We bespreken dan jullie wensen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij staan voor jullie klaar en verzorgen voor jullie een liefdevolle en onvergetelijke dag!

Een liefdevolle groet van
Eugene & Marielle Stolk

Foto's: Mirte Wijgerse fotografie | Alfalima fotografie | Photography by Esther | Fotografie van Leeuwen | Paola Salviano | Florian van Zanen

Gerelateerde artikelen

De DIY Wedding

Trouwen voor een dag

Trouwen in Gelderland

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven