Trouwen bij Pompgebouw de Esch « Huwelijk

Pompgebouw de Esch

Rijnwaterstraat 7-23
3063 HC Rotterdam

010 2854555
info@pompgebouw.nl
www.pompgebouw.nl

Locatie waar historie en moderne tijd samen komen 

Zeg ‘ja, ik wil’ in Pompgebouw de Esch. Ons prachtige Rijksmonument gelegen in Rotterdam Kralingen die beschikt over meerdere zalen. Het complete pand is een bijzondere mix van modern en historie.
 
De Paleiszaal, de centrale zaal, heeft een schitterende marmeren vloer, een heuse sterrenhemel en gewelven die zorgen voor een sfeervolle en unieke uitstraling.
Trouwen in Rotterdam bij Pompgebouw de Esch
 

Jouw bruiloft op één locatie 

Beloof elkaar trouw in Pompgebouw de Esch samen met uw familie en vrienden. Na een persoonlijke en prachtige huwelijksvoltrekking is het tijd voor een toost! Beleef uw hele bruiloft op één locatie en maak de dag compleet met een fotoshoot, een onvergetelijk diner vol speeches en herinneringen en sluit de dag af met een spetterend feest. 
 

Eindeloze mogelijkheden voor eigen invulling 

Iedere zaal heeft zijn eigen charme in ons Rijksmonument die geheel naar stijl is in te richten. Oud ontmoet nieuw wat zorgt voor een hippe eigentijdse uitstraling die wij laten aansluiten bij uw wensen of thema! Wij bieden een gastvrij team, heerlijk eten en drinken en een bruiloft compleet naar wens. Wilt u de locatie eens van binnen bekijken? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde artikelen

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2022

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven