Trouwen bij Restaurant De Wiemel « Huwelijk

Restaurant De Wiemel

Gieterweg 2
9462 TD Gasselte

0599 564725
info@restaurantdewiemel.nl
www.restaurantdewiemel.nl

Uw trouwdag vieren bij Restaurant De Wiemel

Restaurant De Wiemel biedt u de mogelijkheid om de mooiste dag van uw leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren. Alles kan op 1 locatie gevierd worden.

U kunt bij Restaurant De Wiemel uw gehele trouwdag vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van toost tot receptie en van diner tot spetterend avondfeest. 
Trouwen in Gasselte

Romantisch onder het trouwprieel

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten verblijven op 1 van onze 3 terrassen. Onze prachtige tuin met grote vijver zorgt voor een romantische sfeer en mooie foto's. De trouwceremonie kan in ons trouwprieel, zowel binnen in onze gezellige en intieme zaal als buiten in de besloten zitkuil, worden voltrokken.

Sfeervolle bruiloft

Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Een groot diner of een walking dinner, buffet of barbecue, wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling. 's Avonds worden de lampen gedimd, gaan de kaarsen en eventueel de openhaarden aan en kunnen de voetjes van de vloer. Trouwen bij De Wiemel is gegarandeerd sfeervol.
Trouwen in Drenthe

Ook verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen. Mogelijkheden zijn een springkussen, tv- en spelletjeshoek. In de tuin bevindt zich een speeltuin, waar tevens een potje voetbal, volleybal en jeu de boule kan worden gespeeld.

Graag nemen wij de tijd om geheel vrijblijvend, onder het genot van een kop koffie, u van allerlei informatie te voorzien!

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Drenthe

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Gerelateerde bedrijven