Trouwen bij Restaurant De Wiemel « Huwelijk

Restaurant De Wiemel

Gieterweg 2
9462 TD Gasselte

0599 564725
info@restaurantdewiemel.nl
www.restaurantdewiemel.nl

Uw trouwdag vieren bij Restaurant De Wiemel

Restaurant De Wiemel biedt u de mogelijkheid om de mooiste dag van uw leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren. Alles kan op 1 locatie gevierd worden.

U kunt bij Restaurant De Wiemel uw gehele trouwdag vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van toost tot receptie en van diner tot spetterend avondfeest. 
Trouwen in Gasselte

Trouwprieel

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten verblijven op 1 van onze 3 terrassen. Onze prachtige tuin met grote vijver zorgt voor een romantische sfeer en mooie foto's. De trouwceremonie kan in ons trouwprieel, zowel binnen in onze gezellige en intieme zaal als buiten in de besloten zitkuil, worden voltrokken.

Sfeervolle bruiloft

Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Een groot diner of een "walking dinner", buffet of barbecue, wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling. 's Avonds worden de lampen gedimd, gaan de kaarsen en eventueel de openhaarden aan en kunnen de voetjes van de vloer.

Ook verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen. Mogelijkheden zijn een springkussen, tv- en spelletjeshoek. In de tuin bevindt zich een speeltuin, waar tevens een potje voetbal, volleybal en jeu de boule kan worden gespeeld.

Graag nemen wij de tijd om geheel vrijblijvend, onder het genot van een kop koffie, u van allerlei informatie te voorzien!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_in_het_bos

Trouwen in het bos

Large_1

Bruiloft op elk gewenste droomlocatie met TerraPaviljoen

Large_trouwen_in_drenthe_bruidsmagazine

Trouwen in Drenthe

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Gerelateerde bedrijven