Trouwen bij Amoi Gieterveen « Huwelijk

Amoi Gieterveen

Broek 1
9511 PR Gieterveen

0599 648206
info@amoigieterveen.nl
www.amoigieterveen.nl

Bij ÁMOI maken we van jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring!

Bij ÁMOI in Gieterveen doen we er alles aan om een perfecte dag te verzorgen die aansluit bij jullie unieke liefdesverhaal. Van een betoverende ceremonie tot een bruisend avondfeest, wij zetten alles op alles om de bruiloft onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om een bruisend avondfeest of een compleet dagprogramma met ceremonie, diner en feest, bij ons is alles mogelijk.

Wij geloven in de kracht van diversiteit en streven ernaar om elk uniek bruidspaar een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Laat ons weten hoe we jullie specifieke wensen kunnen verwezenlijken, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten. Trouwen bij ÁMOI is voor iedereen!
Trouwen in Gieterveen bij AMOI

Trouwen in ’t Kleine Kerkje

Ervaar de betovering van de kapel recht tegenover ÁMOI, een perfecte plek om de liefde te bezegelen! ‘t Kleine Kerkje is een super schattig kerkje dat uitermate geschikt is voor een intieme ceremonie. De kapel kan door jullie zelf worden gedecoreerd, maar wij kunnen ook zorgen voor professionele styling op maat. Maak je dus geen zorgen over details als je dat liever aan ons overlaat; wij regelen dit graag voor jullie!

Huwelijksdiner

Wij zijn trots op ons keukenteam. Zij laten jullie en jullie gasten genieten van smaakvolle gerechten. Laat je verassen door heerlijke salades, knapperige nacho’s, diverse smeersels en geniet van de hartige warme gerechten, variërend van sappig vlees tot heerlijke vegetarische opties en andere culinaire hoogstandjes. De exacte invulling van een groot buffet of een intiem diner wordt samen met jullie vastgesteld.

Wedding Assistent

Het avondfeest kan worden gehouden in de sfeervolle zaal van ÁMOI. De lekkere hapjes en drankjes zorgen voor een feestelijke ambiance. Met jullie favoriete muziek gespeeld door een band of gedraaid door een all-round DJ gaan de voetjes zeker van de vloer. Zijn jullie nog op zoek naar de juiste invulling van de avond, dan nemen wij deze zorg jullie met liefde uit handen. ÁMOI is er om jullie te assisteren bij alle (rand)zaken, zodat jullie geen stress ervaren maar volop kunnen genieten van een prachtige bruiloft. Wij zijn jullie persoonlijke Wedding Assistent.

Of je nu denkt aan een intiem diner of een compleet dagprogramma met ceremonie, diner en feest, team ÁMOI staat klaar om elk detail te regelen. Dus heb je plannen voor een droombruiloft op maat? Vul het formulier in op onze website of neem contact met ons op via reserveren@amoigieterveen.nl. Wij helpen je graag om je ideeën tot leven te brengen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven