Trouwen bij Pompstation « Huwelijk

Pompstation

Zeeburgerdijk 52
1094 AE Amsterdam

020 6922888
events@pompstation.nu
www.pompstation.nu

Trouwen, dineren en feesten bij Pompstation Amsterdam

Wij ontfermen ons over heerlijk eten & drinken met een oprecht enthousiaste crew en een dedicated event manager voor jouw speciale dag. Pompstation verrast door de veerkracht van het pand, jouw hele dag vindt plaats op één locatie maar die ontwikkeld zich precies naar jullie wens.

Tijdens de trouwceremonie geeft de ruimte een groots en imposant gevoel door de 12 meter hoge muren, door middel van het juiste meubilair gebruik en een prachtige houten vloer creëren we weer intimiteit. De grote ramen zorgen voor veel daglicht en het kleine podium is perfect voor de babs, de bruid & bruidegom.
Trouwen in Amsterdam bij Pompstation

Genieten van jullie trouwfeest

Voor de feestelijke borrel kunnen we met het hele gezelschap naar onze mooie binnentuin of binnen op de vide. Na het diner transformeert Pompstation in een prachtige danszaal met vele inhouse mogelijkheden voor een deejay of band.

Ons personeel is getraind in het ombouwen van de opstellingen tijdens een trouwerij. Hierdoor hoeft niemand zich druk te maken over logistieke zaken, jullie en de ceremoniemeester kunnen genieten van de dag.
Trouwen bij Pompstation Amsterdam

Culinaire invulling

Als restaurant zijn we expert in de beste diner beleving, je kunt voor een klassiek zittend 3 of 4-gangen diner gaan of de mogelijkheid bieden voor mensen om lekker rond te kunnen lopen terwijl ons personeel een 5 gangen walking diner uitserveert. Voorafgaand aan de bruiloft verzorgen wij altijd een gratis tasting zodat we zeker weten dat het echtpaar het eten, de hapjes, de bubbels en de wijnen heerlijk vinden.

Als locatie genieten wij enorm van mooie bruiloften en daarom vinden we het belangrijk om jullie te leren kennen. Het is uniek om een locatie als deze af te huren, je bent de hele dag op 1 plek geweest maar komt wel thuis van een ware ervaring. We nodigen je graag uit om de mogelijkheden te bespreken!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven