Trouwen bij De Gebrande Waateren « Huwelijk

De Gebrande Waateren

Goorsestraat 15
7496 AA Hengevelde

0547 333419
info@gebrandewaateren.nl
www.gebrandewaateren.nl

Trouwen bij De Gebrande Waateren

Zijn jullie op zoek naar een prachtige trouwlocatie voor jullie mooiste dag? Zoek niet verder en kom eens kijken in onze tuin en zalen! Samen zorgen we ervoor dat jullie dag ook echt de mooiste dag wordt!

Herberg De Gebrande Waateren is al sinds eeuwen een pleisterplaats in Hengevelde. Het café dateert bijvoorbeeld uit 1799 en is tegenwoordig een gemeentelijk monument. Het café is er nog steeds en heeft ook nog steeds die ouderwetse & gezellige sfeer.
Trouwen bij De Gebrande Waateren

Sfeervolle zalen

Naast het café zijn er diverse zalen bij gekomen, met als laatste vernieuwing de kelder. Deze is omgetoverd naar Oostenrijke hut. De Wegdam Alm is geschikt voor ieder feest; van groot tot klein. Veel van de historie van de Gebrande Waateren is nog steeds in het pand terug te vinden. In de zalen, maar ook aan de buitenkant van het pand, kun je historische elementen ontdekken.
Trouwlocatie De Gebrande Waateren

Buiten trouwen

Aan de achterzijde van het pand vind je een prachtig buitenterrein. De groene binnenplaats ligt aan de Grote Zaal, waardoor ze ook met elkaar te combineren zijn. In de tuin elkaar het jawoord geven, een BBQ bij je feest in de zomer (of winter) of gewoon buiten het feest of diner houden, alles is mogelijk!
Buiten trouwen in Hengevelde

Kom genieten van ons gezellige terras met orginele Flying Mozart gondels uit Wagrain! Vier jullie trouwdag onder onze verwarmde tent onder het genot van een hapje en een drankje. Informeer geheel vrijblijvend of kom eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden door te nemen!

NB: Hebben jullie onze nieuwe Slepkök'n al gezien? Hij is klaar voor een trouwdag vol gezelligheid! Wil je de Slepkök'n op jullie trouwlocatie hebben met een heerlijk menu? Laat het ons weten.

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Gerelateerde bedrijven