Trouwen bij Bosque « Huwelijk

Bosque

Harderwijkerweg 28
6961 GE Eerbeek

085 0862851
info@beleefbosque.nl
www.beleefbosque.nl

Romantisch trouwen nabij het bos in een boomgaard

Gelegen aan de bosrand van het Veluws natuurgebied. Vier je bruiloft in een groene en romantische omgeving.

De locatie stamt uit 1920, hier en daar zie je die prachtige, oude details terugkomen. Denk aan de fraaie Hoeve met de houten dakconstructie die direct voor een romantische sfeer zorgt. De Hoeve grenst aan de boomgaard waarachter je het bos al ziet liggen. Je kunt ook samen met je daggasten gebruik maken van de Serre waar binnen en buiten gecombineerd worden.
Trouwen in Eerbeek bij Bosque

Blijf de hele dag bij Bosque

Het prettige aan Bosque is dat jullie volledige trouwdag hier kan plaatsvinden. Ontvang de gasten in de Hoeve. Geef elkaar het ja-woord in de Boomgaard. Heb aansluitend de toost in de tuin en geniet vervolgens van het diner in de Serre of Heide. Bosque is uniek door z’n geweldige keuken en creatieve concepten. Denk aan gezellige sitting of sharing dinners, foodcorners of een heerlijke barbecue met Green Egg. In de avond sluit je de dag af met een receptie of trouwfeest in de Hoeve.

Bij Bosque willen wij jullie als bruidspaar en jullie gasten ontzorgen, door alles op één plek te organiseren. Het geeft rust en je kan volop genieten van jullie dag. Het Bosque team zal jullie van alle gemakken voorzien en ervoor zorgen dat jullie genieten van onze gastvrijheid. Je voelt je comfortabel, omdat je helemaal wordt ontzorgd. Dat is wat je wilt op je trouwfeest; vieren, ontmoeten, genieten en weten dat alles goed is geregeld en ook jouw gasten nog lang zullen nagenieten van deze heerlijke dag!
Trouwen op de Veluwe bij Bosque

Trouwen in de natuur

Het natuurgebied achter Bosque heet de Imbosch daar vind je bos, heide maar ook sprengen, dat zijn beekjes ontstaan uit een bron. Uitermate geschikt voor een wandeling en voor het maken van jullie trouwfoto’s. Dat worden perfecte plaatjes! 

Kortom bij Bosque Ontmoet je jullie dierbare vrienden en familie. Beleef en vier je met hen jullie dag. Ontdek je al onze mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek in Bosque.

Wil je meer informatie of maak je graag een afspraak. Bel ons op 085-0862851 of stuur ons een email op info@beleefbosque.nl.

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven