Trouwen bij Olof's Kapel « Huwelijk

Olof's Kapel

Zeedijk 2a
1012 AX Amsterdam

020 5564890
olofs@nh-hotels.com
www.nh-hotels.nl

Unieke trouwlocatie in hartje Amsterdam

De Olof’s kapel in het centrum van Amsterdam biedt een betoverende locatie voor de belangrijkste dag van uw leven. Met een unieke historische charme creëert deze kapel een buitengewone achtergrond voor een onvergetelijke trouwceremonie.

De Olof's kapel is de oudste van de stad met een geschiedenis die terug gaat tot de 15e eeuw. Gelegen aan de levendige Zeedijk, werd het gebouw toepasselijk geweid aan de beschermheilige van de dijken, Sint Odulphus. De gotische architectuur werd prachtig gerestaureerd in de jaren 90, het is een verborgen parel in het centrum van de stad.
Trouwen in Amsterdam bij Olof's Kapel

Jullie dag, jullie wensen

Van ingetogen tot uitbundig, van intiem tot groots, bij Olof’s vieren jullie de dag zoals jullie dat willen op een unieke locatie. Feestvierders kunnen er terecht via een aparte ingang door het vijf sterren Hotel NH Collection Barbizon Palace of via de straatkant, de keuze ligt bij u. De locatie heeft eigen voorzieningen, een vestiaire en cateringmogelijkheden, geschikt om elk type bruiloft op een persoonlijke en buitengewone manier verwelkomen. Ook beschikt de Olof’s kapel van een entresol verdieping, ideaal om in intiemere kring aan tafel te gaan.
Trouwen in Amsterdam bij Olof's Kapel

Enkele pluspunten:

  • Centrale locatie in de stad tegenover Amsterdam Centraal station 

  • Parkeer mogelijkheden via NH Collection Barbizon Palace

  • Trouwen, dineren, feesten en overnachten op één locatie

  • Historische setting

  • Ervaren en gastronomische event locatie 

Voor boekingen kunt u terecht via het sales team van NH Collection Barbizon Palace, met een hapje en een drankje laten ze u graag deze monumentale trouwlocatie zien.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Gratis trouwringenmagazine

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven