Trouwen bij Hotel Asteria & Zaal Zeven « Huwelijk

Hotel Asteria & Zaal Zeven

Maasheseweg 80A
5804 AD Venray

0478 511466
info@asteria.nl
www.asteria.nl

Beleef de bruiloft van je leven bij Hotel Asteria & Zaal Zeven in Venray

Trouwen doe je maar één keer. En jouw bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden. Daar werken wij graag aan mee en daar zijn wij goed in!

We hebben in de afgelopen decennia ruime ervaring opgedaan in Asteria. In ruim 25 jaar hebben we honderden bruiloften mogen verzorgen. Naar volle tevredenheid van de bruidsparen. En dit zetten we sinds april 2015 samen met onze unieke Zaal Zeven voort!
Trouwen in Venray

Zaal Zeven

Zaal Zeven is een bijzondere en schitterende trouw- en feestlocatie, welke zich in Hotel Asteria bevindt. Op allerlei gebieden hebben wij goede connecties met vakmensen die samen met ons uw bruiloft onvergetelijk maken. Op jullie verzoek boeken wij voor jullie livemuziek, een feestband of feest-dj. Decoratie en versiering kunnen wij geheel naar wens aanbieden.

Romantische trouwlocatie

Onze locatie heeft een zeer centrale ligging, hierdoor is het een fijne plek om feesten of partijen te organiseren ongeacht waar gezelschap vandaan komt. De trouwerij kan plaatsvinden in één van onze intieme ruimtes of in onze prachtige tuin, een romantische trouwlocatie, volledig geïntegreerd in het bos. Op het gebied van eten en drinken zijn de mogelijkheden eindeloos divers. Van een spetterende welkomstcocktail tot een culinair diner of heerlijke borrelhapjes, alles is mogelijk.
Trouwen in Venray

Van jawoord tot huwelijksnacht

Bij Asteria & Zaal Zeven kan jullie trouwdag volledig worden verzorgd, van trouwerij tot feestavond. Wat onze locatie zo bijzonder maakt, is onder andere het feit dat de ontvangst, het huwelijk, het diner, de receptie en de feestavond plaats kunnen vinden op één locatie in verschillende ruimtes. Tevens hoeft u na afloop niet naar huis. Want wanneer jullie ervoor kiezen om jullie diner, bruiloftsfeest en eventuele receptie bij ons te vieren, dan mogen jullie als bruidspaar gratis genieten van de huwelijksnacht in onze van onze prachtige bruidssuites.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_huwelijk_in_limburg_bruidsmagazine

Trouwen in Limburg

Gerelateerde bedrijven