Trouwen bij The Saint Hoorn « Huwelijk

The Saint Hoorn

Grote Kerk 36
1621 ET Hoorn

0229 228045
info@thesainthoorn.nl
www.thesainthoorn.nl

Kom trouwen, proosten, dineren, feesten en overnachten

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu komt er een tijd van keuzes maken. De zoektocht naar de ideale trouwlocatie kan lastig zijn. Wij nodigen jullie daarom uit om eens een kijkje te nemen bij The Saint Hoorn en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van onze locaties.

The Saint bevindt zich op de begane grond van het Heavens Hotel, in de monumentale Grote Kerk, in het historische hart van Hoorn. Wij verzorgen jullie gehele trouwdag graag tot in de puntjes.
Trouwen in Hoorn bij The Saint

Trouwen bij Huys aan ‘t Gouw

Jullie trouwdag kunnen jullie beleven in de feestzaal van The Saint en op onze nieuwste locatie Huys aan ’t Gouw. Dit 17e-eeuwse herenhuis is een een architectonisch juweeltje, met een indrukwekkende gevel, ruimtelijke board room voorzien van alle faciliteiten en comfort. Omringd met historische charme, en een stijlvol interieur. Op deze locatie bevindt zich ook een sfeervolle tuin. Deze prachtige sprookjesachtige tuin is een verborgen parel in het hart van de stad, een oase van rust en schoonheid. Deze adembenemende trouwlocatie ligt op loopafstand van Heavens Hotel.
Trouwen in Hoorn bij Huys aan 't Gouw

Van jawoord tot huwelijksnacht

Met liefde nemen wij jullie alle zorgen uit handen. Zo kunnen jullie tijdens jullie trouwdag optimaal genieten van elkaar. Van de decoratie tot aan de muziek. Wij kleden de locatie aan naar jullie wensen en kunnen jullie in contact brengen met muzikanten en deejays. Met de gerenommeerde keuken van The Saint Food & Wine  is ook de catering is bij ons in goede handen. En wil je als kersvers bruidspaar het feest verlengen? Boek de bruidssuite met hemelbed.

Komen je gasten van ver? Dan kun je in Heavens Hotel hemels overnachten.

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven