Trouwen bij Leefgoed de Olifant « Huwelijk

Leefgoed de Olifant

Groenendijk 325
2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel

0180 323414
info@leefgoed.nl
www.leefgoed.nl

Trouwen in een groene omgeving.

Wie iets bijzonders wil maken van een huwelijksfeest, kiest voor de intieme omgeving van het Leefgoed. Gelegen in het midden van de prachtige natuur vind je Leefgoed de Olifant, een unieke locatie voor jullie huwelijk.

Onze omgeving is gelegen aan de Hollandsche IJssel en natuurgebied Hitland. Omringd door uitgestrekte weilanden, weelderige bossen en kalme wateren. Dit alles vormt het decor voor jullie huwelijk. Een betoverende plek waar je uitkijkt op de natuur en dieren in hun natuurlijke habitat.Leefgoed de Olifant

We zijn een officiële trouwlocatie waar de wettelijke voltrekking van het huwelijk kan plaatsvinden.

De Kas als locatie heeft a.h.w. drie gebieden

  • De Kas
  • Terras met tent (70 m²) 
  • Gras weide 

Er kunnen in De Kas maximaal 70 personen aan tafel. Bij de receptie is er plek voor 100 personen. Uiteraard kunnen er ook nog gasten op het terras en met de tent erbij vergroot dat de capaciteit tot circa 150 tot 180 personen afhankelijk van de weersomstandigheden. Een ceremonie buiten op het gras of onder de tent en een receptie en feest in de tent en de Kas. Jouw wensen staan bij ons centraal.

Je hebt voor de dag de hele locatie ter beschikking. En altijd tussen het groen en de prachtige hoge bomen. Een groot zonnig terras dat, onder verkapping, kan worden verwarmd, met weids uitzicht over het polderlandschap en de prachtige beelden. De serene locatie leent zich niet voor een luidruchtig groot feest. Levende muziek mag, maar akoestisch onze locatie is aan geluidsristricties gebonden. Kwaliteit staat bij ons bovenaan.trouwen bij Leefgoed de Olifant

Culinaire verwennerij

Een bruiloft verdient een culinaire verwennerij hoog in het vaandel. Het keukenteam van Restaurant De Koningin, biedt een heerlijk menu met smaakvolle gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Sit down diner, shared dining, of BBQ. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wij denken graag mee over het programma voor deze bijzondere dag.

“Hier een prachtige bruiloft gehad. Mooie locatie en aardige mensen. Genoeg plekjes om mooie foto’s te maken!”

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven