Trouwen bij Muller & Co Nieuwerkerk « Huwelijk

Muller & Co Nieuwerkerk

Kerklaan 13-15
2911 AA Nieuwerkerk aan den IJssel

0180 319544
info@mullernieuwerkerk.nl
www.mullerenco.nl

Muller & De grote dag

Een karakteristieke locatie met moderne inrichting. Wat wil je nog meer op de mooiste dag van je leven? Muller & Co is dé trouwlocatie van de gemeente Zuidplas, gevestigd in het oude stationsgebouw van Nieuwerkerk aan den IJssel, gelegen aan de Kerklaan 13-15.

Onze romantische locatie, de warme sfeer en ons enthousiaste en veelzijdige team zijn kenmerkend voor Muller & Co. Samen met jullie maken wij van jullie bruiloft een onvergetelijke herinnering!Trouwen in Nieuwerkerk bij Muller & Co

Alles op maat

Het oude stationsgebouw biedt een aparte ruimte met eigen bar die zich perfect leent voor een intieme trouwsetting. Wanneer jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven kan er geproost worden met een glas feestelijke bubbels en een heerlijk stuk taart. Aansluitend kan er genoten worden van onze dinersuggesties; een heerlijk uitgeserveerd diner of een Walking Dinner in een informele sfeer. Ook de feestavond verzorgen wij tot in de puntjes; van drankarrangement met diverse soorten happen tot DJ, alles kan onder één dak bij Muller & Co!

Vertel ons hoe jullie mooiste dag eruit ziet! Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, want één ding is zeker; ieder huwelijk is uniek en zo voelen wij dat ook! Graag nodigen we jullie uit om onder het genot van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn jullie wensen te bespreken, om zo een geheel op maat gemaakt voorstel te maken voor jullie!

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.mullerenco.nl of bel ons voor het maken van een afspraak.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven