Trouwen bij BRASA Beemster « Huwelijk

BRASA Beemster

Rijperweg 83
1462 MD Middenbeemster

0299 681440
info@brasabeemster.nl
www.brasabeemster.nl

Authentieke sfeervolle trouwlocatie in Noord-Holland

Het is zover, jullie gaan trouwen! Nu begint het plannen van jullie grote dag. Eén van de belangrijkste dingen die je vroeg moet regelen is de trouwlocatie. Want jullie trouwdag verdient het mooiste decor. Daarvoor zijn jullie bij BRASA Beemster aan het juiste adres.
 
BRASA is gevestigd in het voormalige Heerenhuis in de Beemster en staat door zijn authentieke sfeer en prachtige tuin bekend als een zeer populaire trouwlocatie. Hier worden jullie en jullie gasten van begin tot eind in de watten gelegd.
Trouwen in Middenbeemster bij BRASA Beemster


Alles op één locatie

In het pittoreske Middenbeemster, daar waar ooit het raadhuis was gevestigd, kun je nu genieten van alle onderdelen van jullie trouwdag. De trouwceremonie, toost, aansnijden bruidstaart, receptie, huwelijksdiner en avondfeest: alles op één locatie. Dit kan zowel binnen in één van de ruimtes als buiten op het terras of in de romantische binnentuin. Het is ook mogelijk om de huwelijksnacht bij BRASA Beemster door te brengen in onze prachtige bruidssuite. En ook jullie gasten hoeven niet meer naar huis. Zij kunnen heerlijk overnachten in onze dan splinternieuwe hotelkamers.
 
Benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden? Kom gerust eens langs of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Ons team staat voor jullie klaar om al jullie wensen te vervullen en er een prachtige dag van te maken. 

Gerelateerde artikelen

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen in Noord-Holland

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Gerelateerde bedrijven