Trouwen bij Herberg de Pot « Huwelijk

Herberg de Pot

Potdijk 9
7475 SL Markelo

0547 361342
info@herbergdepot.nl
www.herbergdepot.nl

Trouwen in Markelo bij Herberg de Pot

Ga terug in de tijd bij de meest sfeervolle en authentieke herberg uit de regio! Bij Herberg de Pot waan je je in een museaal verleden. Wij beschikken over een ruim buitenterrein en prachtige zalen met elk hun eigen unieke eigenschappen. 
Trouwen in Markelo bij Herberg de Pot

De zalen en het weiland van Herberg de Pot zijn geschikt voor allerlei soorten bruiloften. Wij verwezenlijken graag al jullie wensen, zodat jullie daadwerkelijk de mooiste dag van jullie leven beleven. Van jawoord en diner tot aan het avondfeest. En... een fotolocatie is zo gevonden: Herberg de Pot bevindt zich namelijk aan de voet van de Herikerberg en grenst aan natuurgebied de Borkeld. 

De perfecte locatie voor een (buiten)bruiloft

Wat te denken van jullie jawoord romantisch onder de bomen, het diner aan lange tafels in het weiland en het feest buiten in een tent of binnen in de zaal. Zomaar één van de vele mogelijkheden. Wij kunnen de styling van de locatie zowel binnen als buiten aanpassen aan jullie wensen. Ga je voor een bohemianwedding of kiezen jullie voor heel exclusief; wij helpen jullie graag jullie ideeën te realiseren.
Trouwen in Markelo bij Herberg de Pot

Tot slot nog een pluspunt van trouwen bij Herberg de Pot: kinderen zullen zich geen moment vervelen in de grote speeltuin. Zij kunnen zich hier prima vermaken op de traditionele speeltoestellen.

Voor alle mogelijkheden kunnen jullie vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom eens langs en laat je verrassen door onze prachtige locatie.

Foto's bruidspaar: Ilka van Wieren Fotografie

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven