Trouwen bij De Watermölle « Huwelijk

De Watermölle

Watermolenweg 3
7481 VL Haaksbergen

053 5729250
reserveren@dewatermolle.nl
www.dewatermolle.nl

Jullie huwelijk begint in Haaksbergen

Beleef de mooiste dag van jullie leven op het allermooiste plekje van Twente. Bij De Watermölle heb je uitzicht op de Oostendorper Watermolen en de prachtige natuur daar omheen. Een locatie voor de fotoshoot is dan ook zo gevonden.

Geniet van gastvrijheid, voortreffelijke gerechten en natuurlijke rust op een idyllisch plekje in dit ongekend mooie Twentse landschap. Authentiek en uniek, kortom: het perfecte decor voor jullie trouwdag.
Trouwen bij De Watermölle in Haaksbergen

Landelijke trouwlocatie

De Watermölle is gevestigd in een eeuwenoude monumentale Twentse boerderij vol nostalgische elementen en details. Wij hebben veel te bieden; lekker genieten op het terras, een heerlijk diner, een overnachting in één van de hotelkamers. En… ook trouwen behoort bij tot de mogelijkheden. Feesten op een door jullie gekozen plek zoals de Serre, het overdekte terras of in een tent met uitzicht over de weides.

Van begin tot eind

Direct naast Restaurant Hotel De Watermolle – het bovenste terras – staat onze prachtig verbouwde Twentse kapschuur. Voorzien van een eigen bar, toiletruimte en eigen terras dat deels is overdekt met een verlichte stretchtent, leent het zich uitstekend voor het vieren van bruiloften. Van het jawoord en het toostmoment tot het diner, buffet of bbq en avondfeest.
Trouwen bij De Watermölle in Haaksbergen

Zowel buiten als binnen hebben we plek, dus jullie hebben ruime keuze. Bij De Watermölle kunnen jullie je feest van zeer intiem tot uitbundig vieren. De dag sluit je in stijl af met een overnachting in één van de romantische en sfeervolle kamers.

Jullie trouwdag draait enkel en alleen om jullie wensen, wij werken dan ook niet met standaard pakketten. Wij staan klaar om al jullie wensen te bespreken en te realiseren. Wij willen jullie volledig ontzorgen zodat jullie voluit kunnen genieten samen met familie en vrienden van een meer dan onvergetelijk feest!

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven