Trouwen bij Weeshuis Gouda « Huwelijk

Weeshuis Gouda

Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda

0182 231253
events@wshs.nl
www.wshs.nl

Magische locatie in historische binnenstad van Gouda

Trouwen, dineren, feesten en overnachten; stap in de wereld van boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda en laat je verrassen door alles wat deze historische locatie te bieden heeft. U voelt het al gelijk als u onder het indrukwekkende poortje de binnenplaats oploopt. Dit is een bijzondere plek voor nieuwe dromen.

Het Weeshuis Gouda is een locatie met een eeuwenoud verhaal. Nu is er een luxe boutique hotel gevestigd, maar het verhaal begon ooit met zeven nonnen. Laat nu jullie persoonlijke liefdesverhaal schitteren in deze magische omgeving.
Trouwen bij Weeshuis Gouda

Kleurrijk en fotogeniek decor voor uw trouwdag

Het authentieke pand in het historische centrum van Gouda valt van verre op door de rode luikjes aan de gave gevel. Kom je binnen via het binnenhof dan ervaar je meteen de grandeur van dit boutique hotel. De totale look and feel van Relais & Châteaux Weeshuis Gouda is geïnspireerd op het Gouds Plateel, zowel mat als glanzend geglazuurd aardewerk dat werd gemaakt in Gouda. Gouds Plateel is uniek en te herkennen aan het expressieve kleurgebruik, florale afbeeldingen en een stevige lijnvoering.  Als vijfde hotel in Nederland maken we deel uit van de prestigieuze hotelcollectie van Relais & Châteaux.
Winter Wedding bij Weeshuis Gouda
Super romantisch is de Winter Wedding

Van ja-woord tot huwelijksnacht

De dag dat jullie de liefde voor en met elkaar vieren is een dag die tot in alle details moet kloppen. Zet al uw zorgen opzij. Wij nemen ze met alle liefde uit handen zodat jullie optimaal kunnen genieten. Weeshuis Gouda heeft verschillende ruimtes - zowel binnen als buiten - ter beschikking die zich perfect lenen voor jullie trouwdag. Van intieme ceremonie in de Jeruzalemkapel, toost in cocktailbar COCO en receptie in De Refter tot exclusief diner in The Library. Op onze andere locatie, LF-Gouda, gaan later op de avond de voeten van de vloer en de handen in de lucht. Na een prachtige dag vol liefde draagt u uw wederhelft - moe, maar met een glimlach van oor tot oor - over de drempel van de ‘I DO Suite’.

Onze toegewijde bruiloftplanner zal alles in het werk stellen om er onvergetelijke momenten voor jullie van te maken. Wij zien ernaar uit u te verwelkomen en te laten zien hoe betoverend jullie trouwdag kan worden!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

8 september: WeddingFair Rotterdam

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven