Trouwen bij Beachclub LaParade « Huwelijk

Beachclub LaParade

Zuiderstrand 13
2554 EC Den Haag

070 8002241
events@laparade.nl
www.beachclublaparade.nl

Trouwen op het strand

Heerlijk met je voeten in het zand en uitzicht op zee´ elkaar het ja woord te geven? Bij Beachclub LaParade kunnen we daarvoor zorgen. LaParade is gevestigd op een plek die omgeven is door natuur en rust en toch goed bereikbaar is.Beachclub Laparade

Door de gunstige ligging van onze beachclub kunnen we voor de nodige privacy zorgen voor jullie strand trouw ceremonie. Via een prachtige toegangstrap uit de duinen kunnen we jullie ook een fantastische entree-ceremonie aanbieden!

Jullie trouwdag van A tot Z verzorgd

Als officiële trouwlocatie in Den Haag bieden we alle mogelijkheden om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van de ceremonie op het strand tot een diner en feest op het terras (automatisch schuifdak) met uitzicht op zee. Weer of geen weer bij LaParade aan het strand is trouwen altijd een feest.Beachclub LaParade trouwlocatie

Ons LaParade team staat klaar voor een compleet verzorgde trouwdag in een ontspannen en sfeervolle setting die natuurlijk helemaal wordt afgestemd op jullie wensen. Zijn jullie enthousiast, neem dan contact met ons op dan leiden wij jullie graag rond door onze mooie beachclub en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Wil je meer informatie ontvangen over Beachclub Laparade, of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

“Gezellige ongedwongen sfeer, hele enthousiaste eigenaresses en vriendelijk personeel. Het eten is heerlijk en stijgt echt boven de meeste beachclubs uit. Een aanrader!”

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven