Trouwen bij Hotel Hoorn « Huwelijk

Hotel Hoorn

Westfriese Parkweg 1
1625 MA Hoorn

0229 799060
sales@hoorn.valk.com
www.valkbruiloft.nl

JA IK WIL...

Op de mooiste dag van je leven, wil je het mooiste feest van je leven. Van der Valk Hotel Hoorn is de ideale feestlocatie en of het nu gaat om een ceremonie, receptie diner of hele bruiloft, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. U heeft een ruime keuze uit sfeervolle zalen, met een capaciteit vanaf 30 tot 900 personen.Van der Valk Hotel hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn helpt u graag met het samenstellen van uw huwelijk. U wilt van deze bijzondere gebeurtenis iets onvergetelijks maken, voor uw gasten en voor uzelf. Zoiets kan op duizend-en-één manieren worden aangepakt.

Wij gebruiken onze ervaring en kennis van de mogelijkheden om een offerte op maat voor u samen te stellen, zodat deze volledig aan uw wensen voldoet.Hotel Hoorn trouwlocatie

Onze voordelen

  • Kosteloos annuleren tot 4 weken voor aankomst;

  • Alles op één locatie; ceremonie, receptie, diner & het feest in sfeervolle zalen onder hetzelfde dak;

  • Na het feest overnachten in onze bruidssuite;

  • Uw gasten kunnen ook blijven overnachten;

  • Wij zijn een officiële trouwlocatie. Van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard overnachten; alles kan op onze prachtige trouwlocatie.

Contact

Bij het samenstellen van uw huwelijksdag helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat deze bijzondere dag voor u en uw gasten onvergetelijk wordt. Neem contact op met onze salesafdeling voor de mogelijkheden: sales@hoorn.valk.com of +31 229 799 061.

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven