Trouwen bij Hotel Marktstad « Huwelijk

Hotel Marktstad

Hofstraat 8
1741 CE Schagen

0224 230303
events@hotelmarktstad.nl
www.hotelmarktstad.nl

Trouwen, feesten en slapen in hartje Schagen

Zijn jullie op zoek naar een romantische, alles-in-één trouwlocatie? Dan kunnen jullie terecht in het hart van Schagen bij Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar! Hier kunnen jullie de meest sprookjesachtige dag van jullie leven beleven, zonder enige stress.

Alles wordt verzorgd en georganiseerd voor een onvergetelijke dag: van de fotoshoot, de lunch, de trouwceremonie, taart aansnijden en toosten, de receptie, het diner tot en met de feestavond. Zelfs een romantische bruidssuite voor jullie en luxe kamers voor de gasten. Alles op één fantastische locatie midden in het centrum van Schagen.
Trouwen in Schagen bij De Ooievaar
Foto: Jennifer Adriëne Fotografie

Sfeervolle trouwlocatie

In onze sfeervolle romantische binnentuin vindt de trouwceremonie plaats. Werken de weergoden niet mee? Dan kan de plechtigheid in de aansluitende Serre plaatsvinden. De binnentuin en de Serre zijn in verbinding met elkaar, dus makkelijk te combineren. Terwijl jullie de bruidstaart aansnijden, bereidt onze Chef het huwelijksdiner voor. In de avond bieden wij de ruimte voor een sensationeel feest waar jullie en jullie en uw gasten nog jaren over zullen praten.
Trouwen in Schagen bij Hotel Marktstad

Onbezorgde trouwdag

De organisatie van jullie complete bruiloft, waarbij met al jullie wensen rekening wordt gehouden, is maatwerk. Wij van Hotel Marktstad en restaurant De Ooievaar informeren je met plezier over de mogelijkheden. Maak van jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten en leg de organisatie en verzorging in handen van ons team, zodat jullie volledig kunnen ontspannen, samen met jullie gasten van de trouwdag kunnen genieten. Een onvergetelijke ervaring in een perfecte trouwlocatie!

Let’s meet! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, zodat wij persoonlijk uit kunnen leggen waarom Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar dé locatie is voor jullie droombruiloft.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Gerelateerde bedrijven