Trouwen bij De Schaapskooi « Huwelijk

De Schaapskooi

Korftlaan 3
2616 LJ Delft

015 2134495
info@schaapskooi.nl
www.schaapskooi.nl

De Schaapskooi in Delft is sinds jaren het toneel voor vele bruiloften! 

Van iedere wens een feest maken

Delft - Warm, sfeervol, gezellig, rustiek maar met een moderne stijlvolle uitstraling. Daarbij opgeteld oog voor detail, persoonlijke benadering, service, kwaliteit en een goed inlevingsvermogen geeft een totaalbeeld van De Schaapskooi en ons team. De Schaapskooi is de perfecte locatie voor bruiloften van 20 tot 350 personen.
Trouwen bij De Schaapskooi in Delft

Dineren, Drinken, Dansen

Al meer dan veertig jaar is deze locatie een begrip. Sinds 1966 is De Schaapskooi het toneel van bruiloften. De catering voor alle evenementen wordt verzorgd door de eigen keukenbrigade en bediening. Wij gaan altijd uit van de persoonlijke wensen van onze gasten. Van een rijk aanbod van diverse dinerbuffetten tot een heerlijk uitgeserveerd meergangen diner. Feestarrangementen, lunches, diners, recepties, alles wordt op maat samengesteld. 

Mogelijkheden

De Schaapskooi heeft vele faciliteiten en extra's ter beschikking. Zo zijn er drie zalen met een zeer karakteristieke en eigentijdse uitstraling die apart of in combinatie te gebruiken zijn. Een schitterende warme bar die ook als ontvangstruimte wordt gebruikt. Verder is De Schaapskooi zeven dagen per week open, is er gratis internet, een ruime gratis parkeerplaats, zijn er audiovisuele voorzieningen en ruime terrassen. 
Bruiloft bij De Schaapskooi in Delft

Jawoord

De Schaapskooi is gelegen in recreatiegebied de Delftse Hout en is een officiële trouwlocatie. Naast een receptie, diner of feest is het dus ook mogelijk om hier het jawoord te geven. Wij maken van de belangrijkste dag van het leven van twee geliefden een geweldig feest met zowel grote als kleinere gezelschappen. 

Offerte op maat

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U kunt dan onze zalen bezichtigen en uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Wij staan u graag te woord met ons advies op maat.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

8 september: WeddingFair Rotterdam

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven