Trouwen bij Hoeve Landzicht « Huwelijk

Hoeve Landzicht

Oudkoop 22
3926 AW Nieuwer ter Aa

0294 234070
info@hoevelandzicht.nl
www.hoevelandzicht.nl

Trouwen bij Hoeve Landzicht

Willen jullie trouwen op een landelijke buitenlocatie met voldoende mogelijkheden om het feest ook binnen te vieren? Kom dan eens een kijkje nemen op één van de populairste trouwlocaties van Nederland. Wij vertellen jullie graag meer over al onze mogelijkheden!

Centraal in het Groene Hart van Nederland ligt Hoeve Landzicht. Op nog geen 20 minuten vanaf Amsterdam of Utrecht bevindt zich onze trouwlocatie tussen de weilanden en natuur, met prachtig uitzicht en vele mogelijkheden voor jullie dag!
Trouwen bij Hoeve Landzicht

Jullie trouwdag op één locatie

Hoeve Landzicht bestaat uit 3 zelfstandige gebouwen: De Wagenschuur, De Hooiberg en De Binnentuin & ’t Voor. Het is mogelijk om een van deze mooie locaties te gebruiken voor jullie bruiloft of combineer ze met elkaar. Qau decoratie en styling laten we jullie helemaal vrij. Jullie kunnen hier zelf een invulling aan geven, maar wij bieden ook diverse decoratiepakketten.

Jullie kunnen de gehele dag op één locatie vieren wat niet alleen de reistijd voor jullie gasten vermindert maar tevens jullie, als bruidspaar, meer rust op de dag zelf geeft. Het is ook mogelijk om alleen een receptie, diner en/of feestavond bij ons te vieren.
Trouwen bij Hoeve Landzicht

De Wagenschuur

Een echte ‘Barn venue’ maar dan in Nederland! Geheel van hout en met grote ramen is De Wagenschuur een warme locatie met veel daglicht. In het midden van de feestzaal op de begane grond pronkt een handgemaakte houten trap naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping staan robuuste boomstamtafels van drie meter lang, geschikt voor diner of als zitgelegenheid tijdens een receptie of feestavond. 

De Hooiberg

Een ceremonie met uitzicht over de weilanden, gezellig borrelen en eten op het terras en de avond met een swingend feest afsluiten. De Hooiberg biedt een perfecte combinatie tussen binnen en buiten.
Trouwen bij Hoeve Landzicht

De Binnentuin & ’t Voor

De Binnentuin en ’t Voor is een speelse combinatie tussen twee sfeervolle ruimtes. Het leuke is dat deze samen met het terras op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden waardoor elk onderdeel van de bruiloft zijn eigen ruimte en sfeer heeft.

Meer informatie

Hoeve Landzicht is onderdeel van Sfeervollefeestlocaties. Wij zijn een informele locatie waar je lekker jezelf kan zijn. Bruidsparen kiezen voor ons vanwege onze flexibiliteit en transparantie in prijzen en mogelijkheden. Op onze website vinden jullie meer informatie, foto’s en prijzen. Het is zelfs mogelijk om zelf alvast een online offerte te maken! 

"Medewerkers van Hoeve Landzicht doen net dat beetje meer! We zijn zo onwijs fijn geholpen. Onze dag was perfect!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Utrecht

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven