Trouwen bij Fort NOXX « Huwelijk

Fort NOXX

Hoofdweg 739
2131 BD Hoofddorp

023 2100212
info@fortnoxx.nl
www.fortnoxx.nl

Trouwen bij Fort van Hoofddorp

Sinds 2021 vind je in Fort van Hoofddorp een nieuwe horecagelegenheid: Fort NOXX. Een fijne plek om te eten, te drinken en… te trouwen.
 
Zittend op het terras heb je uitzicht op het fortterrein, de gracht en de gevel van het oude fort. Binnen zie je pas goed hoe bijzonder één van de mooiste trouwlocaties van Haarlemmermeer gerestaureerd is met behoud van historische details.
Trouwen bij Fort NOXX in Hoofddorp
 

Fort NOXX moet je beleven

Fort NOXX bestaat uit een brasserie, luxe wijnbar, ruimtes voor besloten feesten en een zomer- & winterterras. Jullie kunnen de gehele trouwdag beleven in dit fotogenieke decor. Van de trouwceremonie en het aansnijden van de bruidstaart tot het huwelijksdiner en het avondfeest. Bij mooi weer kan dit buiten in het historische openluchttheater en bij minder weer binnen in het fort.
 
De dikke betonnen muren in combinatie met de inpandige gewelven geven een intiem, sfeervol en robuust gevoel. Het is lastig om de ambiance van het volledig gerestaureerde fort te omschrijven. Kom daarom zelf eens langs om de sfeer te proeven! Dan doen we een rondje eiland om de verschillende mogelijkheden te kunnen laten zien en al jullie wensen te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Noord-Holland

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven