Trouwen bij Fries & Fruitig « Huwelijk

Fries & Fruitig

Nummer 9
8775 XD Nijhuizum

06 40776464
info@friesenfruitig.com
www.friesenfruitig.com

Landelijk trouwen aan de Friese wateren

De hippe accommodatie van Fries & Fruitig in Nijhuizum is een ideale locatie voor jullie trouwdag of -weekend. De volledig gemoderniseerde boerderij is vrijstaand en direct gelegen in een wel heel fotogenieke omgeving; aan de Friese Meren.

Gaan jullie voor een bruiloft met een rustiek, landelijk thema met hooibalen en bbq of voor een hippe festivalsfeer met stretchtenten en foodtrucks? Trouwen kan bij Fries & Fruitig helemaal naar jullie wens. Jullie hebben de vrijheid om zelf dingen te organiseren, maar we nemen ook met alle liefde (delen van) de organisatie uit handen. 
Festivalbruiloft in Friesland

Your way to go

Een actieve bruiloft behoort ook tot de mogelijkheden. Neem jullie gasten mee uit varen of speel de Fries & Fruitig-variant van Expeditie Robinson. Niets is ons te gek. Hetgeen wij willen is jullie bruiloft onvergetelijk maken voor jullie en jullie gasten. Wij denken graag met jullie mee en hebben contacten met de beste lokale leveranciers. E.e.a kan in combinatie met overnachting van familie of vrienden in één van de luxe accommodaties. De huur van de losse accomodaties en appartementen vind je op de site van Fries & Fruitig.

"In onze ogen is Fries en Fruitig een ideale locatie voor je huwelijk als je van deze boerderij / festival stijl houdt. De eigenaren Jelte en Marijke zijn erg leuk en behulpzaam, ze denken met je mee en hebben voor alles wat je nodig hebt een adresje in de buurt."

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven