Trouwen bij Central Park Voorburg « Huwelijk

Central Park Voorburg

Oosteinde 14
2271 EH Voorburg

070 3872081
info@centralparkvoorburg.com
www.centralparkvoorburg.com

Een sprookjesachtig decor voor jullie trouwdag

Central Park Voorburg gelegen in het eeuwenoude park Vreugd & Rust, vormt een sprookjesachtig decor voor een romantische huwelijksdag. Alle ruimten zijn voorzien van veel daglicht en gelegen in een groene omgeving en stijlvol ingericht.

Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Voorburg vlakbij Den Haag. Het rijksmonument is grondig gerestyled, aangepast aan de tijdsgeest maar met respect voor de monumentale details. Er is gebruikt gemaakt van veel natuurlijke kleuren zoals taupe, groen, blauw, en materialen als marmer, eikenhout, leer en een bamboehoutenvloer. Central Park Voorburg

Huwelijksceremonie & receptie

Eén van de stijlvolle ruimtes wordt omgetoverd tot een trouwzaal. De Serre biedt uitzicht op de schitterende tuin en op een fraai terras met teakhouten meubelen. De trouwceremonie kan niet alleen binnen maar desgewenst ook buiten plaatsvinden. Het romantische prieel biedt het sprookjesachtige decor voor uw de huwelijksvoltrekking. Het park Vreugd & Rust is een prachtige plek voor uw trouwfoto’s.

Na het “JA-woord” serveren wij u en uw gasten een feestelijk glas Champagne. Wij verwijzen u graag naar diverse patissiers in de omgeving voor de trouwtaart. Zodra het weer dit toelaat kunnen gasten buiten op het sfeervolle terras lunchen en dineren.Central Park trouwlocatie

Diner & feest

Eindverantwoordelijke Chef-kok Tim Bood hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. In de keuken wordt gewerkt met seizoensgebonden producten waardoor de menukaart regelmatig wisselt. Uiteraard kan stellen wij op basis van uw menukeuze graag een passend wijnarrangement voor u samen.

Wij hebben diverse goede referenties voor musici en entertainers voor een passende band of deejay. Gedurende de avond bieden wij uw gasten natuurlijk ook een uitgebreid assortiment bittergarnituur aan.

Overnachting

Maak uw dag compleet door af te sluiten in een van de luxueuze hotelkamers, op de eerste verdieping treft u de 5 suites en op de tweede verdieping de negen luxe hotelkamers. Iedere kamer is voorzien van een Hästens bed, flatscreen-tv met digitale tv-zenders, een zithoek, zicht op de tuin of het park en voorzien van een moderne badkamer.

Voor het bruidspaar reserveren wij uiteraard de Balkon-suite, desgewenst kunnen wij het ontbijt gezamenlijk voor u en uw gasten serveren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidstaart_trouwenmetthomas

Bruidstaart met smaak

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven