Trouwen bij 't Buyten Huys « Huwelijk

't Buyten Huys

Hellegatweg 27
4891 ST Rijsbergen

06 23838535
info@hetbuytenhuys.nl
www.hetbuytenhuys.nl

Een landelijke bruiloft bij ’t Buyten Huys

De mooiste dag van je leven verdient een mooie locatie. Een plek waar je je leven lang herinneringen aan bewaart. Samen met familie en vrienden. Smelt je ook helemaal weg van zo’n bruiloft zoals je alleen in films ziet? 

Een romantische ceremonie, je gasten op witte stoeltjes in het gras onder de bomen. De geur van bloemen en gekwetter van de vogels. Een mooi met bloemen gedecoreerde taartentafel onder de fruitbomen en het proosten bij de theeschenkerij maken het geheel compleet.
Trouwlocatie in Zundert

Jullie eigen droomdecor

Ook op koelere dagen en zelfs met regen, gaat het ‘buitengevoel’ zeker niet verloren. Onze prachtige Vlaamse schuur biedt een overdekte ceremonie comfortabel onderdak aan jullie en je bruidsgezelschap. Voor je fotosessie vormt dit domein een droomdecor… met jullie als stralend middelpunt.
Buiten trouwen in Zundert

‘t Buyten Huys verzorgt op jullie trouwdag ook de bloemstyling. In overleg kunnen we samen met jullie de bloemen uitkiezen die bij jullie passen voor het bruidsboeket, prieeltje, stoeltjes taartentafel enz.

’t Buyten Huys is een officiële trouwlocatie in de gemeente Zundert. Wanneer jullie bruiloft hier plaatsvindt, is dit exclusief voor jullie gezelschap. Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvend gesprek zodat jullie de locatie kunnen zien en de sfeer kunnen proeven.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_bruiloftstyling_kleur_floorfoto

Kleurstyling van jullie trouwdag

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Gerelateerde bedrijven