Trouwen bij Ross Lovell « Huwelijk

Ross Lovell

Rijksstraatweg 67
2988 BB Rijsoord

0180 420996
info@rosslovell.nl
www.rosslovell.nl

Stijlvol trouwen bij Ross Lovell

Wat is er mooier dan in een romantische omgeving jullie trouwdag vieren? Trouwen in een historische herberg aan de Waal of in een korenmolen aan de IJssel. Bij Ross Lovell kan het.

Van hapjes tot uitgebreide diners en van bruidstaart tot entertainment. Wij zullen jullie verrassen op culinair gebied en bieden volledig verzorgde arrangementen aangepast aan jullie wensen. Laat jullie informaren en inspireren en maak vrijblijvend een afspraak.

Ross Lovell aan de Waal

In het pittoreske dorpje Rijsoord (in de gemeente Ridderkerk) staat het prachtige historische pand – ooit het Wapen van Rijsoord, toentertijd een bekende kunstenaarsbroedplaats – gelegen aan de oevers van de idyllische Waal. Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg zijn hier sinds enkele jaren de trotse patrons van restaurant Ross Lovell.
Trouwen in Ridderkerk

De gemeente Ridderkerk heeft ons officieel benoemd tot trouwlocatie, ofwel ‘Huis der Gemeente’, dus u kunt van de huwelijksceremonie tot en met een volledig feest bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om uw trouwdag een onvergetelijk dag te laten zijn.

Rijksstraatweg 67 - Rijsoord - (0180) 420 996 - info@rosslovell.nl

Ross Lovell aan de IJssel

Gerrit van den Berg en Isabella Wildtham bewijzen hun liefde voor het vak nu ook in hun 2e restaurant in de prachtige voormalige korenmolen, voorheen de Schelvenaer, gelegen aan de kleine jachthaven in Krimpen aan den IJssel. Er wordt op topniveau gekookt met eerlijke en pure ingrediënten en voor betaalbare prijzen. Iedereen moet zich welkom voelen in hun restaurant.
Trouwen in Krimpen aan den IJssel

De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft ons officieel benoemd tot trouwlocatie, ofwel ‘Huis der Gemeente’, dus u kunt van de huwelijksceremonie tot en met een volledig feest bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om uw trouwdag een onvergetelijk dag te laten zijn.

Korenmolen 1 - Krimpen aan den IJssel - (0180) 594 949 - krimpen@rosslovell.nl

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Gerelateerde bedrijven