Trouwen bij Partycentrum Plok « Huwelijk

Partycentrum Plok

Dijksestraat 52
6942 GD Didam

0316 226058
info@plok.nl
www.plok.nl

Maak jullie bruiloft onvergetelijk!

Trouwen bij Partycentrum Plok

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wij gaan zorgen graag voor een prachtige dag. Van een walking dinner, een compleet buffet tot een smaakvol diner, het is allemaal mogelijk. Van een ceremonie op het buitenveld tot knus in de kroeg.

Ieder feest is uniek, precies uitgevoerd op de manier zoals jullie je dat hebben voorgesteld. Dus daag ons ook zeker uit voor iets nieuws! We nodigen jullie graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
Buiten trouwen bij Partycentrum Plok in Didam

Ceremonie

Een ceremonie onder de spantent of op de de vlonder bij de vijver. Witte klapstoelen, vintage stoelen of op hooibalen. Wij denken graag mee over de aankleding en verzorgen de ceremonie graag in jullie stijl. Plok is een officiële trouwlocatie voor de Gemeente Montferland (dit scheelt papierwerk & geld).

Toost & bubbels

Na het JA-woord volgen er natuurlijk taart & bubbels (koffie kan uiteraard ook). Op het gebied van banket zijn de mogelijkheden oneindig: een gezellig aangeklede taarttable (snoepjes, taarten, muffin & brownies), verschillende soorten cheesecakes, naked cakes, een donutwall of jullie eigen taart.
Buiten trouwen bij Partycentrum Plok in Didam

Diner

Plok beschikt over een veelzijdige & kwalitatieve keuken. We realiseren ons ook dat de wensen van onze bruidsparen sterk uit een kunnen lopen. Een Italiaanse tafel met pizza’s van onze Big Green Egg, een smaakvol buffet of misschien toch live cooking?

Feestavond

s’Avonds gaat natuurlijk het dak eraf! Wij bieden speciaal samengestelde feestarrangementen voor deze avond aan. Dit blijven uiteraard suggesties, we maken graag een arrangement op maat. Binnen de arrangementen serveren we altijd het binnenlands assortiment: wijn, bier, frisdrank en binnenlands gedistilleerde dranken. Mochten jullie ook buitenlands gedistilleerde dranken willen, dan kan dit uiteraard voor een meerprijs of op nacalculatie.
Feesten bij Partycentrum Plok

Misschien nog goed om te weten dat we zeven verschillende ruimtes hebben en het buitenterrein. Zo kun je per dagdeel kijken wat de mooiste plek is. Hebben jullie een speciaal thema dat jullie de hele dag willen doorvoeren? Zijn jullie wijnliefhebbers en willen jullie een speciale wijnbar? Of juist een Gin Tonic bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Gerelateerde bedrijven