Trouwen bij Restaurant Bistro NoVice « Huwelijk

Restaurant Bistro NoVice

Nunspeterweg 14
8076 PD Vierhouten

0577 411662
info@thenovice.nl
www.thenovice.nl

Trouwen en feesten bij NoVice

Vierhouten is een pittoresk dorp dat wordt omsloten door prachtige heidevelden en vier uitgestrekte bossen: de Vier Houten zoals de inwoners vroeger zeiden. In 't hart van het dorp vind je Restaurant Bistro NoVice; officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet.

NoVice is een eigentijds klassiek restaurant met de gemoedelijke gastvrijheid van de Veluwe. Het restaurant is gevestigd in een nostalgische boerderij. De deel van de boerderij stamt zelfs uit 1843 en is omgetoverd tot een restaurant. Grenzend aan het restaurant treft u de bistro. Het restaurant, de bistro en de keuken vormen het kloppende hart waar de voorbereidingen worden getroffen voor bijzondere momenten.
Trouwen op de Veluwe bij NoVice

Perfecte decor voor jullie bruiloft

NoVice wordt gekenmerkt door de informele sfeer waar kwaliteit van eten en drinken hoog in het vaandel staat. Het geheel wordt compleet gemaakt met de verse bloemen die afzonderlijk of in mooie bloemstukken worden verwerkt. ‘s Avonds zorgen de kaarsen voor een romantische en intieme sfeer, zowel binnen als buiten, in het restaurant en in de bistro.

Dit alles in combinatie met de natuurlijke omgeving maakt NoVice het perfecte decor voor jullie gehele trouwdag. Van huwelijksceremonie tot aan de feestavond en alles wat hierbij hoort. Iedereen is anders en juist daarom is het organiseren van een bruiloft maatwerk. Het team van The NoVice vult deze bijzondere dag geheel naar jullie wensen in.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven