Trouwen bij BeachLine Beach « Huwelijk

BeachLine Beach

Strandweg
2691 KE ’s-Gravenzande

0174 352056
info@beachlinebeach.nl
www.beachlinebeach.nl

Twee feestelijke trouwlocaties aan het strand

BeachLine 's-Gravenzande, gemeente Westland of BeachLine Hoek van Holland, gemeente Rotterdam. Het unieke cabrio-terras, op beide locaties van BeachLine, geeft de garantie dat de mooiste dag van jullie leven ook bij minder weer door kan gaan in! Het terras kan volledig worden overkapt zonder dat dit ten koste gaat van de gezellige sfeer en ambiance van het strand tijdens jullie huwelijk.
Trouwen aan het strand

Bij mooi weer een groot terras en bij minder weer een uitvergroot paviljoen. Een mooie dag met intiem gezelschap voor een officiële bruiloft tot een spetterend feest met 300 gasten. Het kan allemaal bij BeachLine in 's-Gravenzande, Westland of Hoek van Holland, Rotterdam! Ook een heerlijke BBQ of Italiaans specialiteiten buffet kunnen wij voor jullie verzorgen.

Extra faciliteiten

Wij zijn jullie graag behulpzaam bij het arrangeren van: audiovisuele middelen, entertainment, decoraties, vervoer en hotelovernachtingen. Om u hiermee zo goed mogelijk te helpen maken wij graag een persoonlijke afspraak.

Exclusiviteit van het paviljoen

De ligging van onze strandpaviljoens maakt het mogelijk om het paviljoen volledig en exclusief af te huren. Omdat wij niet aan de boulevard liggen zijn wij omgeven met de natuur kan er gesproken worden van een A-locatie voor trouwerijen, feesten en partijen.

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

13 september: WeddingFair Rotterdam

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven