Trouwen bij Het Bovenveen « Huwelijk

Het Bovenveen

Ruinerweg 12
7932 PD Echten

0528 251588
info@hetbovenveen.nl
www.hetbovenveen.nl

Trouwen op Landgoed Het Bovenveen

Landgoed Het Bovenveen, met zijn prachtige landschapstuin, omgeven door de boswachterij Ruinen, is de ideale plek voor een unieke bruiloft. Door de vele mogelijkheden is het een plek waar je je bruiloft een heel eigen en uniek karakter kunt geven: romantisch, bourgondisch, Italiaans of juist ultramodern.

Ons landgoed is een officiële trouwlocatie met vrijwel eindeloze mogelijkheden. Een spectaculaire helikopterlanding, luxe diner, gezellige barbecue, een DJ, live band, kampvuur, vuurwerk of een varken aan het spit; het is allemaal te realiseren. 
Trouwen in het bos in Drenthe

Onvergetelijke trouwdag in het bos

Het landgoed beschikt over meerdere prachtige ruimtes, ieder met een eigen karakter. Er is een restaurant, een grote feestzaal, met een groot terras, een gezellige pub, een echt theater, een romantisch prieel en er is een logeerhuis.

De tuin, die ruim 2 hectare groot is, biedt voldoende ruimte om allerlei tenten op te zetten om je bruiloft een bijzonder karakter te geven. Landgoed Het Bovenveen ligt midden in de boswachterij. Je hebt geen last van de buren en er is voldoende parkeergelegenheid.
Trouwen in het bos in Drenthe

Meerdaagse bruiloft

Wil je het feest langer laten duren dan maar één dag. Dat kan natuurlijk ook. Het landgoed beschikt over 40 slaapplaatsen, die eventueel nog aangevuld kunnen worden met tijdelijke slaapplekken in de tuin. Er is ruimte genoeg voor tenten, caravans en campers.

Graag denken we mee over de organisatie van jullie bijzondere dag. En samen met onze enthousiaste medewerkers maken we er iets onvergetelijks van!

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_rozenhof_trouwringen_award

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Gerelateerde bedrijven