Trouwen bij Westerbergen « Huwelijk

Westerbergen

Oshaarseweg 24
7932 PX Echten

0528 251224
info@westerbergen.nl
www.westerbergen.nl

Landelijk trouwen midden in de natuur

Romantisch buiten trouwen, midden in de natuur, daar droomt toch iedereen van? Om(w)armd door zonnestralen, met de geur van kruidig gras, bloeiende heide en wellicht een live concert van de vogels. Het kán in het Drentse Echten. Daar vind je Westerbergen, midden tussen heide en bossen gelegen. Hier kun je jouw ideale (buiten) bruiloft van A tot Z vieren. Van intieme ceremonie tot spetterende feestavond!Westerbergen is een officiële trouwlocatie en beschikt, naast die unieke plek midden op de heide in de natuur, over sfeervolle zalen, met eigen bar, dansvloer, openslaande deuren en terras. De zalen zijn flexibel in grootte en ideaal voor elke gewenst gezelschap tot 250 personen. Daarbij staat de keukenbrigade garant voor een verrassende culinaire omlijsting van jullie mooiste dag. Wordt het een uitgebreid diner of toch liever die stoere BBQ avond? We informeren je graag over de mogelijkheden, rekening houdend met jullie speciale wensen.

Kindvriendelijk

Kinderen zijn trouwens van harte welkom op Westerbergen. In zowel de binnenspeeltuin met ballenbak, als ook de grote buitenspeeltuin en midgetgolf, zullen zij zich zeker úren vermaken Daarnaast is het mogelijk kinderentertainment bij te boeken zodat jullie er geen omkijken naar hebben. Tot slot goed om te weten dat jullie én jullie gasten op Westerbergen ook nog kunnen blijven slapen. Het bruidspaar tippen we de Boomhut XXL …met jacuzzi, dus of het van slapen komt?
Trouwen op de Drentse heide

Trouwen op deze locatie is elk seizoen prachtig. Denk ook eens aan een Indian Summer, lazy Sunday of winter wedding. Met jarenlange ervaring in de organisatie van vele bruiloften, helpen wij graag jullie mooiste dag te verwezenlijken. Ons team staat klaar jullie te verwelkomen.

Corona Proof

Westerbergen biedt alle ruimte om jullie bruiloft Corona-proof te vieren. Naast de faciliteiten buiten, zijn de zalen zeer ruim en in grootte aan te passen. Bovendien is er ventilatie door de openslaande deuren of ons luchtbehandelingssysteem en bieden wij uw gezelschap een eigen entree naar de zaal. Aanvullend hanteren wij alle veiligheids- en hygiëne voorzorgsmaatregelen zoals gesteld door de overheid.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_rozenhof_trouwringen_award

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Gerelateerde bedrijven