Trouwen bij Tea Time « Huwelijk

Tea Time

Ruinerweg 4
7932 PD Echten

0528 371051
info@teatime.nl
www.teatime.nl

Een stukje Engeland in Drenthe

Tea Time; the difference between a nice party and a great party. In 1914 bouwde de adellijke familie Van Holthe tot Echten in het eeuwenoude Drentse dorpje Echten een statige villa. Prachtig tegen de bosrand, net naast het al even sfeervolle Huis te Echten. De villa biedt anno nu legio mogelijkheden. Of u nu met een groep van 15 of 120 personen komt, u kunt bij ons altijd terecht.

Een stukje Engeland in Drenthe. Zo kunt u Tea Time het beste omschrijven. Alles ademt die typisch Engelse sfeer uit. Met alle producten "homemade" zijn we al jaren een begrip in de regio. Je kunt hier dan ook niet alleen terecht voor high tea en lunch, maar ook zeker voor jullie trouwdag.
Trouwen bij Tea Time in Echten

With pleasure, with joy

Voor de villa ligt het gazon met het grote terras, in de zomer altijd vol bloemen, en rondom staan nog altijd de oude eikenbomen uit de tijd van de Van Holthe tot Echtens. Nu schenken we op deze bijzondere plek vol historie vele, vele ‘bottomless teapots’ en maken we de heerlijkste Engelse lekkernijen. Iedere dag weer knerpt het grind op onze oprijlaan onder de auto’s van bezoekers, zwaait de statige voordeur open en vinden onze gasten hun plek in een van onze kamers of in de serre. En wie even opkijkt van scones en sandwiches, van taartjes en chocola, ziet en voelt in onze villa de historie van toen.

Waar eens de jonkvrouwe Van Holthe tot Echten haar middagthee dronk, verwelkomen wij nu u, ‘with pleasure, with joy’. Welcome in Tea Time, welkom in een stukje Engeland in Drenthe!

Gerelateerde artikelen

18 september: Bruidsbeurs Ermerstrand

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Tips voor een feestje in je achtertuin

Voordelen van een intieme bruiloft

Gerelateerde bedrijven