Trouwen bij Restaurant SPAZIO « Huwelijk

Restaurant SPAZIO

Malpensabaan 3
3045 AL Rotterdam

010 2688165
info@spaziorestaurant.nl
www.spaziorestaurant.nl

Restaurant SPAZIO, een unieke beleving!

Trouwen op een locatie waar de ‘Love’ letterlijk in the Air is? Dat kan bij Restaurant SPAZIO. Op een unieke locatie, langs de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport, ligt deze grote stijlvolle zaak die aandoet als een ruime, gezellige huiskamer waar iedereen zich welkom en thuis mag voelen.
Trouwen op Rotterdam The Hague Airport

Gefeliciteerd! Het plannen van de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. First things first: een locatie. Restaurant SPAZIO is een unieke plek om te trouwen in Rotterdam. Elkaar het jawoord geven terwijl vliegtuigen op de achtergrond opstijgen en landen? Bij SPAZIO kan het. ​​​​​​​​

No space like SPAZIO

Teruggegrepen naar de geschiedenis van het oorspronkelijke pand uit de jaren '20 met zijn flamboyante decors en Art Deco lijnen, ontlenen wij de weelderige doch strakke inrichting. Het pand ademt een nostalgische sfeer in een eigentijds jasje. Met het materiaalgebruik vol kleurrijke allure zorgen wij voor een warm, huiselijk geheel dat toegankelijk, elegant en toch stoer is. 
Trouwen in Rotterdam bij Restaurant Spazio

Ready to take-off

Of jullie nu op zoek zijn naar een locatie voor de ceremonie, een borrel, avondfeest of een geheel verzorgde dag, alles is mogelijk bij Restaurant SPAZIO. Wij bieden brede mogelijkheden qua ruimtes. Naast de bar, het restaurant, het enorme terras en de ruime tuin, zijn er ook twee exclusieve boardrooms en twee grote zalen met eigen terras.
Trouwen in Rotterdam bij Restauarnt Spazio

Trouwen is zowel binnen als buiten mogelijk en feesten kan tot in de late uurtjes. Met uitzicht op de start- en landingsbaan geven jullie hier de take-off voor de mooiste dag uit jullie leven. Benieuwd naar de mogelijkheden op deze unieke trouwlocatie in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op of stap binnen, wij vertellen graag meer over alle beschikbare opties!​​​​​​​ The sky is the limit.

Gerelateerde artikelen

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

2 april: WeddingFair Nijmegen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Gerelateerde bedrijven