Trouwen bij Hotel Tiel « Huwelijk

Hotel Tiel

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

0344 622020
tiel@valk.com
www.valkbruiloft.nl

JA IK WIL...

Op de mooiste dag van je leven, wil je het mooiste feest van je leven. Van der Valk Hotel Tiel is de ideale feestlocatie en strategisch gelegen in het hartje van de Betuwe.

Of het nu gaat om een verjaardag, receptie, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. U heeft een ruime keuze uit sfeervolle zalen, met een capaciteit vanaf 25 tot 2.000 personen.
Trouwen bij Van der Valk Hotel Tiel

Onze voordelen

  • Kosteloos annuleren;

  • Hotelgast privélege;

  • Korting in het laagseizoen en op zondag;

  • Plek voor 100 personen op 1,5 meter afstand;

  • Alles op 1 locatie;

  • 9 nieuwe suites in wording.

Wij zijn een officiële trouwlocatie. Van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard overnachten; alles kan op onze prachtige trouwlocatie.

Regels vanuit de overheid

Gezien de huidige situatie begrijpen wij dat u mischien met vragen zit over wat wel en niet is toegestaan. Voor de actuele maatregelen vanuit de overheid verwijzen wij u naar de website van Rijksoverheid.

Contact

Ook bij het samenstellen van uw huwelijksdag helpen wij u graag. Wij zorgen ervoor dat deze bijzondere dag voor u en uw gasten onvergetelijk wordt. Neem contact op met onze salesafdeling voor de mogelijkheden: sales@tiel.valk.com of (0344) 88 11 00.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Hoe kom je met je geliefde samen tot rust?

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Gerelateerde bedrijven