Dark_loader
Trouwen bij Eau Lounge « Huwelijk
Staticmap?center=51.916858,4.4920705&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.916858,4

Eau Lounge

Boomjes 750
3011 XZ Rotterdam

06 43005211
info@eaulounge.nl
www.eaulounge.nl


Trouwen in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam

Eau Lounge in Rotterdam is de perfecte gelegenheid voor u om uw bruiloftsfeest te geven. Met uitzicht op de Willemsbrug aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant, een open terras op de Maas (dat ook afgedekt kan worden) is Eau Lounge werkelijk uniek in Nederland. 

Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat de mooiste dag van uw leven plaats zal vinden in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken. We werken met een snelle communicatie waardoor u binnen 24 uur antwoord van ons krijgt. Geen reactie gehad? Dan staat onze mail waarschijnlijk in uw spam filter!

Terras boven de Maas

U kunt bij ons terecht voor groepen van 20 tot 250 personen. Onze ruimtes bieden veel verschillende mogelijkheden: voor een kleine groep kunnen we het gezellig maken, maar ook voor een grote groep is er alle ruimte. Wij zijn enorm flexibel! 

Trouwlocatie Rotterdam
De perfecte opstelling voor een trouwceremonie op locatie in de zon, maar we kunnen het unieke over de Maas zwevende terras ook prachtig inrichten voor jullie receptie, BBQ en feest van 30-250 personen!

Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, bbq, buffet, walking dinner en is compleet uitgerust met DJ booth & set + licht zodat we erna een feestje kunnen maken. Eau Lounge organiseert jullie trouwdag van begin tot eind. Dat kan al met een huur van 250 euro exclusief btw!

Gerelateerde bedrijven