Dark_loader
Trouwen bij Het Arendsslot « Huwelijk
Staticmap?center=51.4890343,3.8104171&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.4890343,3

Het Arendsslot

Noordzakweg 21
4458 RA 's-Heer Arendskerke

0113 613722
info@arendsslot.nl
www.arendsslot.nl


Je t’aime!

Een prachtig en betoverend woord om een Frans sprookjeshuwelijk op Kasteel het Arendsslot compleet te maken.

Droomt u van een bruiloft in een schitterend ingericht nieuw kasteel? Omringt door een slotgracht met prachtig aangelegde tuinen? Met een professioneel en betrokken team met 1 doel voor ogen: Het bruidspaar een onvergetelijke trouwdag bezorgen?
Trouwlocatie Kasteel Het Arendsslot

Geniet van uw huwelijksdag

Weddingshoot en filmopname in het schitterende kasteel en laat de mooiste momenten vastleggen in de prachtige Etagetuinen. Lunch samen intiem in de Kasteelkeuken. Verwelkom de gasten stijlvol op het bordes wanneer ze arriveren voor de huwelijksceremonie. Deze vindt plaats op de Bel’- etage in de stijlvol gemeubileerde Witte Salon.
De Witte Salon Kasteel het Arendsslot

Sluit de huwelijksceremonie romantisch af met bruidsduifjes en toost op de patio. Snijdt de bruidstaart aan op de Binnenplaats van het kasteel. Dineer stijlvol in de nieuwe Orangerie. Een bruiloft op Kasteel het Arendsslot betekend in alle privacy genieten van de huwelijksdag van uw dromen.

Het Arendsslotteam staat garant voor gastvrijheid, thuisgevoel en alles in stijl. Uw stijl! Hoe wij dat doen? Kijk voor inspiratie op arendsslot.nl/sras-bruid.php. Informeer meteen of uw trouwdatum nog beschikbaar is: 0113-613722.

Gerelateerde bedrijven