Trouwen bij Huis ten Wolde « Huwelijk

Huis ten Wolde

Onderduikersweg 6
8346 KP De Bult

0521 535400
info@huistenwolde.nl
www.huistenwolde.nl

Van JA tot Z. Trouwen in Huis ten Wolde

Huis ten Wolde biedt u alle mogelijkheden om uw bruiloft onvergetelijk te maken voor u en uw gasten. Wij beloven u de kwaliteit en professionaliteit te bieden die uw bijzondere dag verdiend. Huis ten Wolde voldoet aan al uw wensen, of u nu kiest voor een kleine, intieme huwelijksdag of helemaal uit wilt pakken met een grote bruiloft. Wij zorgen voor een schitterende dag en/of avond!Huis ten Wolde trouwlocatie

Huis ten Wolde is een officiële trouwlocatie en daarom is het ook mogelijk om hier uw huwelijk officieel te laten voltrekken. Het team van Huis ten Wolde staat voor u klaar om iedereen te ontvangen en te laten genieten van gastvrijheid op het hoogste niveau.

Alles op één locatie

U kunt binnen, maar ook buiten elkaar het ja-woord geven. Binnen in de knusse bibliotheek of buiten op het mooie terras, met uitzicht op de koeien in het weiland. Er zijn verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor het feest of de ceremonie, voor grote en kleinere gezelschappen.Huis ten Wolde Huwelijk

Alles op één locatie, dat scheelt stress en reistijd. Bruidsfoto’s maken in het romantische Woldberg bos. Voor uw bruiloft bieden wij desgewenst een compleet pakket. Van de ceremonie tot aan het feest, wij regelen het voor u. Uiteraard kunt u ook een deel van het feest door ons laten verzorgen zoals receptie en een diner. 

Overnachten

Wanneer u na het feest wilt blijven overnachten, dan wacht u onze speciale bruidssuite met jacuzzi! Uw gasten bieden wij mooie luxe kamers, suites en familiekamers, zodat zij na het feest kunnen overnachten, om de volgende dag nog heerlijk na te genieten bij een uitgebreid ontbijt. Uiteraard  bieden wij speciale tarieven voor groepsboekingen.

"Onze weddingplanners denken graag met u mee om van uw bruiloft een fantastisch feest te maken."

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Large_trouwbeurs_zwolle_bruidsbeurs

29 september 2019: Trouwbeurs Zwolle

Large_bruidssuites_nederland

5x mooiste suites in Nederland

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Gerelateerde bedrijven