Trouwen bij Buitenplaats Doornburgh « Huwelijk

Buitenplaats Doornburgh

Diependaalsedijk 17
3601 GH Maarssen

0346 820354
info@buitenplaatsdoornburgh.nl
www.buitenplaatsdoornburgh.nl

Trouwen op Buitenplaats Doornburgh

Willen jullie trouwen op een unieke en intieme locatie? Dat kan bij Buitenplaats Doornburgh. Het weelderige landschapspark en de bijzondere architectuur van het voornalige klooster of historische hoofdhuid vormen het decor voor de mooiste dag van jullie leven.

De verschillende binnen- en buitenlocaties in het park bieden veel mogelijkheden voor jullie huwelijksdag. Van huwelijksceremonie, tot diner en feest: bij Doornburgh kunnen we alles verzorgen.
Trouwen bij Buitenplaats Doornburgh
Het Hoofdhuis. Foto: Eppel Fotografie

Onze mogelijkheden

Buitenplaats Doornburgh biedt meerdere prachtige locaties om elkaar het ja-woord te geven. Denk hierbij aan het groen van het park, het serene, moderne klooster met de sprookjesachtige binnentuin, of het hoofdhuis met historisch interieur en stijlkamers. Ons team biedt hoogwaardige service en alle nodige faciliteiten op locatie. Daarnaast is Buitenplaats Doornburgh centraal gelegen, makkelijk te bereiken per auto en OV en zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen op eigen terrein.

Binnen of buiten?

Op Buitenplaats Doornburgh zijn er veel mogelijkheden om de dag in te richten zoals jullie het willen, zowel binnen als buiten. Laat ons weten wat jullie wensen zijn, ons team denkt graag met je mee.

Volledige ontzorging

Zijn jullie op zoek naar een locatie waar jullie de gehele huwelijksdag kunnen laten plaatsvinden? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie middenin de natuur, een feestelijke toost in de weelderige binnentuin, een stijlvol diner in de Refter (de voormalige eetzaal van het klooster) en een spetterend feest op het Rozenveld. 
Trouwen bij Buitenplaats Doornburgh
De Refter. Foto: AV Fotografie

Culinair

Ons team werkt samen met de cateraar om een passende culinaire omlijsting naar wens te verzorgen. De chefs werken met seizoensgebonden producten, waarbij het merendeel afkomstig is uit eigen moestuin. Van tuin, tot tafel, dus! Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijke pijlers van onze keuken. Wie trouwt op Doornburgh, verrast zijn gasten met een bijzondere culinaire ervaring.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

18 februari: WeddingFair Utrecht

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven