Trouwen bij Robacher's Watermolen « Huwelijk

Robacher's Watermolen

Hauwert 112
1691 EK Hauwert

0229 201754
info@robacher.nl
www.robacher.nl

Trouwen bij Robacher's Watermolen

Buitenlocatie | Sprookjesachtig | Alles op 1 locatie |historisch | Grote openhaard | Bourgondisch dineren | Toffe en betaalbare bruiloft styling

Spreken bovenstaande steekwoorden jullie aan? Wij vertellen jullie graag meer over onze trouwlocatie!

Wanneer jullie bij ons aankomen voelen jullie direct dan Landgoed Robacher’s Watermolen geen standaard locatie is. Het landgoed straalt romantiek uit en bied vele mogelijkheden voor jullie bijzondere dag. Het landgoed bestaat uit twee gebouwen die los van elkaar gebruikt kunnen worden, of als combinatie als jullie de gehele locatie privé willen gebruiken.
Trouwen in Hauwert bij Robachers Watermolen

Het Landhuis

Het landhuis is het hart van het landgoed. Op de begane grond vinden jullie een grote feestzaal met openhaard. De knusse nisjes en een ruime dansvloer maakt deze ruimte zeer geschikt voor een ceremonie, receptie, diner en feestavond.

Met een trap of de mindervalidelift kunnen jullie naar de bovenverdieping van het Landhuis. Deze is zeer ruim opgezet en geeft uitzicht over het Watermolenterras. Met een eigen bar en dansvloer is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar.
Trouwen in Hauwert bij Robachers Watermolen

Herenkamer & Hofstede

Vanaf de ruime parkeerplaats heeft deze locatie een eigen entree. Jullie lopen langs de vijver naar de gebouwen. De Herenkamer heeft een grote openhaard in het midden van de ruimte. De ruimte is zeer geschikt voor een diner of receptie met een warme uitstraling. De Hofstede heeft een gezellige bar en dansvloer. Buiten kan een ceremonie tussen de bomen bij de vijver plaats vinden. Het gezellige terras is ideaal voor een borrel of diner.
Trouwen in Hauwert bij Robachers Watermolen

Meer informatie

Op onze website vinden jullie meer informatie, foto’s en prijzen. Het is zelfs mogelijk om zelf alvast een online offerte te maken! Een compleet verzorgde dag met 30 daggasten en 100 avondgasten van 14:30 - 01:00 is al mogelijk vanaf € 4.500,-.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

15 januari: Trouwbeurs Alkmaar

18 februari: Open Dag Trouwen bij Zuiderzeemuseum

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Gerelateerde bedrijven