Trouwen bij Robacher's Watermolen « Huwelijk

Robacher's Watermolen

Hauwert 112
1691 EK Hauwert

0229 201754
info@robacher.nl
www.robacher.nl

Trouwen bij Robacher's Watermolen

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere plek om jullie liefde voor elkaar te vieren? Naar een romantisch decor waar jullie de gehele dag van A tot Z kunnen beleven? Wij vertellen jullie graag meer over onze trouwlocatie!

Wanneer jullie bij ons aankomen voelen jullie direct dan Landgoed Robacher’s Watermolen geen standaard locatie is. Het landgoed straalt romantiek uit en bied vele mogelijkheden voor jullie bijzondere dag. Het landgoed bestaat uit twee gebouwen die los van elkaar gebruikt kunnen worden, of als combinatie als jullie de gehele locatie privé willen gebruiken.
Trouwen in Hauwert bij Robachers Watermolen

Het Landhuis

Het Landhuis is het hart van het landgoed. Op de begane grond vinden jullie een grote feestzaal met openhaard. De knusse nisjes en een ruime dansvloer maakt deze ruimte zeer geschikt voor een ceremonie, receptie, diner en feestavond. 

Met een trap of de mindervalidelift kunnen jullie naar de bovenverdieping van Het Landhuis. Deze is zeer ruim opgezet en geeft uitzicht over het Watermolenterras. Met een eigen bar en dansvloer is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar.

Buiten mogen jullie gebruik maken van het watermolenterras. Het terras is omringt door groen en geniet van veel zonlicht gedurende de dag. Het houten prieel geeft een mooie setting en kan multifunctioneel worden ingezet. 
Trouwen in Hauwert bij Robachers Watermolen

Herenkamer & Hofstede

Vanaf de ruime parkeerplaats heeft deze locatie een eigen entree. Jullie lopen langs de vijver naar de gebouwen. De Herenkamer heeft een grote openhaard in het midden van de ruimte. De ruimte is zeer geschikt voor een diner of receptie met een warme uitstraling. De Hofstede heeft een gezellige bar en dansvloer. Buiten kan een ceremonie tussen de bomen bij de vijver plaats vinden. Het gezellige terras is ideaal voor een borrel of diner.
Trouwen in Hauwert bij Robachers Watermolen

Meer informatie

Robacher's Watermolen is onderdeel van Sfeervollefeestlocaties. Wij kunnen jullie ontzorgen op alle vlakken en geven jullie de vrijheid om zelf jullie persoonlijke ‘touch’ aan jullie dag te geven. Op onze website vinden jullie meer informatie, foto’s en prijzen. Het is zelfs mogelijk om zelf alvast een online offerte te maken!

"Wat hebben wij een ontzettend mooie dag gehad. Bedankt voor de goede zorgen en de relaxte sfeer. We hadden geen betere locatie kunnen kiezen."

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2023 / 2024

Gerelateerde bedrijven