Trouwen bij Landgoed De Wilmersberg « Huwelijk

Landgoed De Wilmersberg

Rhododendronlaan 7
7587 NL De Lutte

0541 585555
info@wilmersberg.nl
www.wilmersberg.nl

Trouwen op Landgoed De Wilmersberg

Zie je het al voor je? Je staat samen met je partner in een romantisch prieel midden tussen de uitgestrekte natuur. Voor je zitten al je dierbaren. Nog even en dan mag je het iedereen laten weten: 'Ja, ik wil!'Landgoed De Wilmersberg

Het idyllisch gelegen Landgoed De Wilmersberg is de perfecte plek om jullie huwelijksceremonie te laten voltrekken. Na het ‘ja-woord’ kunnen jullie de champagne laten ontkurken op het terras met uitzicht op de omliggende landerijen. Het prachtige Twentse coulisselandschap dat Landgoed De Wilmersberg omringt, leent zich bovendien uitstekend voor een mooie fotoreportage.

Dineren met specialiteiten uit twente

Onze chef-kok verzorgt voor jullie en jullie gezelschap een diner met heerlijkheden uit het hart van Twente. En natuurlijk kan je op het landgoed jullie trouwborrel en een spetterend feest geven.

Overnacht vervolgens in een van de mooie suites en laat jullie gasten overnachten in een van de andere stijlvolle kamers. De volgende ochtend kunnen jullie tijdens het ontbijt nog even heerlijk napraten met jullie gezelschap over jullie schitterende dag.Trouwlocatie Landgoed De Wilmersberg

Jullie wensen en persoonlijke aandacht en staan bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren weddingplanner zal er voor zorgen dat al jullie wensen ingewilligd worden. Op ‘jullie eigen landgoed’ wordt jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Volg ons op Facebook en Instagram

"Landgoed de Wilmersberg is een échte aanrader! Wij werden met open armen ontvangen door het vriendelijke personeel."

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_wittetanden_bruiloft

Stralend (gebit) op jullie trouwdag

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven