Trouwen bij Stayokay Utrecht - Bunnik « Huwelijk

Stayokay Utrecht - Bunnik

Rhijnauwenslaan 14B
3981 HH Bunnik

030 6561277
bunnik@stayokay.com
www.stayokay.com

Trouwen bij Ridderhofstad Rhijnauwen

Stayokay biedt het perfecte decor voor een bruiloft. De locaties zijn altijd bijzonder én betaalbaar. Zo kun kun je de mooiste dag van jullie leven vieren in een prachtig landhuis in Utrecht-Bunnik.

Stayokay Bunnik-Utrecht is gevestigd in landhuis de Ridderhofstad, in het naastgelegen poortgebouw, een voormalige koetshuis, vind je een gezellig café met terras. Ridderhofstad Rhijnauwen is sinds jaren het decor van bijzondere feesten en trouwerijen. Het landhuis ligt in een bocht van de Kromme Rijn, midden tussen de prachtige landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd.
Trouwen in Utrecht

Jullie gehele trouwdag bij Stayokay Bunnik-Utrecht

Op jullie dag wordt indien gewenst de catering geheel verzorgd door Stayokay Utrecht-Bunnik. Alles is mogelijk: van huwelijksceremonie met aansluitende intieme toost tot uitbundig feest en van brunch tot diner en van high tea tot barbecue. Mede daarom is Ridderhofstad Rhijnauwen een populaire locatie voor bruiloften, feesten en evenementen en een uitstekend decor voor jullie trouwreportage.

In landhuis de Ridderhofstad kunnen jullie samen met je gasten blijven slapen. Het landhuis biedt 76 slaapplaatsen. Je overnacht in een 2-, 4-, 5-, 6-, 7-, of 8-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven