Trouwen bij Kasteel De Vanenburg « Huwelijk

Kasteel De Vanenburg

Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten

0341 375454
info@vanenburg.nl
www.vanenburg.nl

Trouwlocatie van je dromen

Een romantische trouwlocatie in een landelijke omgeving waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Droom je van zo’n trouwlocatie? Kasteel De Vanenburg laat jullie wensen met alle liefde uitkomen!

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een prachtig 17e-eeuws landgoed in Putten. Door sfeervolle zalen en de schitterende kasteeltuinen kun je de gehele huwelijksdag op dezelfde locatie laten verzorgen.

Van A tot Z

Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening, van bruidstaart tot diner en van receptie tot feestavond. Iedereen kan volop genieten van de sfeer, service en activiteiten. Ons team staat klaar voor optimale service op deze onvergetelijke dag.
Trouwlocatie Putten Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is een officiële trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Oranjerie of in de Van Pallandtzaal. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten bij de theekoepel te trouwen. Het aansnijden van de bruidstaart kan in onze prachtige Serre of op het terras naast het kasteel. Het kerkelijke huwelijk kan plaatsvinden in de unieke Oranjerie met een (concert)vleugel en pijporgel. Geniet ’s avonds van een culinair diner in de Van Essenzaal, buffet in de Van Pallandtzaal of een barbecue in Klein Vanenburg. Ontmoet jullie avondgasten in Klein Vanenburg voor jullie receptie of feestavond. En sluit de avond met z’n tweetjes af met een toost in jullie bruidssuite.

Alles op één locatie, dat is niet allen voor jullie gasten erg prettig, ook voor u als bruidspaar erg fijn. Zo kunt u ontspannen genieten van de dag van jullie leven.

Huwelijksspecialiste

Wilt u informatie over trouwen op Kasteel De Vanenburg? Of een rondleiding op ons landgoed? Onze huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon beantwoordt graag uw vragen. Neem contact met haar op via 0341-375454 of via huwelijken@vanenburg.nl.

Gerelateerde artikelen

3 tips om optimaal te genieten van de huwelijksnacht

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen in Gelderland

Gerelateerde bedrijven