Trouwen bij Kasteel de Essenburgh « Huwelijk

Kasteel de Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 19
3849 AE Hierden

0341 451841
info@kasteelessenburgh.com
www.kasteelessenburgh.com

Trouwen in een kasteel

Bij Kasteel De Essenburgh wordt uw droom van trouwen in een middeleeuws kasteel werkelijkheid. Als betoverende trouwlocatie hebben we alle ingrediënten in huis om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken.

Geniet van de sfeervolle ambiance en de weelderige omgeving van ons kasteel. Na de ceremonie, verwelkomen wij jullie in ons  kasteelrestaurant waar de keukenbrigade een verfijnd diner voor u bereidt. Na het dinner is er uiteraard tijd voor een knallend feest. En als kers op de taart kunt u bij ons in een van de kasteelkamers komen overnachten. Uw hele huwelijk vindt plaats onder één dak op onze adembenemende trouwlocatie.
Trouwen in Hierden bij Kasteel de Essenburgh

Om meer informatie rondom uw droombruiloft bij Kasteel De Essenburgh te bespreken, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw wensen te bespreken en u te helpen bij het plannen van uw perfecte trouwdag.

Kasteel de Essenburgh exclusief afhuren?

Kasteel de Essenburgh, een karakteristiek kasteel, volledig en exclusief tot jouw beschikking. Bruiloft, familiefeest of medewerkers event in dit droomkasteel exclusief voor jullie groep met hotelkamers, restaurants en zalen.
Trouwen in Hierden bij Kasteel de Essenburgh

Lachen en verhalen delen in een setting rechtstreeks uit een sprookje. Breng kwaliteitstijd door met familie, beleef een geweldige tijd met vrienden, vier de liefde tijdens een romantisch samenzijn of beleef een inspirerende tijd met je team in jullie eigen kasteel. Ons team zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt tijdens deze unieke ervaring.

Neem een kijkje op onze website of neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven