Trouwen bij Slot Assumburg « Huwelijk

Slot Assumburg

Tolweg 9
1967 NG Heemskerk

0251 232288
heemskerk@stayokay.com
www.stayokay.com/heemskerk

Slot Assumburg in Heemskerk is jullie droomlocatie!

Op het 13e-eeuwse kasteel Slot Assumburg heb je het gevoel dat je in een sprookje bent beland. De grootse entree, mooie zalen, de slotgracht, torens en de prachtige kasteeltuin, alles is even betoverend! Het is een ideale locatie voor het vieren van je bruiloftsfeest.

Stayokay Heemskerk ‘Slot Assumburg’ biedt talrijke mogelijkheden voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Een intiem diner in de Achterkamer, een swingende party in de ridderzaal, een stijlvol huwelijksfeest of een high tea op de binnenplaats alles kan. Het mooiste van alles is dat na deze bijzondere dag iedereen kan blijven slapen!
Trouwlocatie Heemskerk

Trouwlocatie

Slot Assumburg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Heemskerk. U geeft elkaar het jawoord in de klassieke Ridderzaal, de intieme Deutzzaal of bij warm weer tussen de 6 torens op onze Binnenplaats. Een onvergetelijk moment krijgt in deze bijzondere omgeving nog meer betekenis.

Maatwerk

Wij streven ernaar om voor u een 'feest op maat' te verzorgen, vandaar dat wij u graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek op ons Slot. U kunt dan onze zalen bekijken en kunnen we kennis nemen van uw persoonlijke wensen. Het is wel noodzakelijk om hiervoor een afspraak te maken.

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven