Trouwen bij Kasteel Elsloo « Huwelijk

Kasteel Elsloo

Maasberg 1
6181 GV Elsloo

046 4377666
info@kasteelelsloo.nl
www.kasteelelsloo.nl

Jazeker wil ik!

Een trouwerij die begint met het jawoord in de Ridderzaal en via een fantastisch feest in de Grimaldizaal eindigt met een nacht in de Torensuite: daar zeg je zeker ‘ja, ik wil’ tegen. Kasteel Elsloo

De beste start

U rijdt met uw geliefde langs de mooie border naar het kasteel, waar de ambtenaar van de burgerlijke stand op u  wacht. Na het ja-woord is het de beurt aan familie, vrienden en bekenden om u alle geluk te wensen. In een ambiance die zo bijzonder is, krijgt uw huwelijk de beste start.

Beloof elkaar trouw in stijl

Deze dag, maar ook deze plek zul je nooit vergeten. Kasteel Elsloo is zo’n unieke trouwlocatie waar je onherroepelijk voor valt. In het prachtige en stijlvolle kasteel bekruipt je het gevoel dat deze nieuwe geschiedenis wel héél bijzonder wordt.Kasteel Elsloo trouwlocatie

Sprookjes bestaan echt

Romantiek op hoog niveau

Word wakker in de Torensuite op de eerste dag dat uw huwelijk van kracht is, beklim samen het trapje naar het terras van de uitkijktoren, geniet van een voortreffelijk ontbijt en kijk uit over het prachtige park en kom pas later met beide voeten weer op de grond.

Privéterras voor twee

De karakteristieke ronde toren met speklagen van mergel stamt uit 1843. In de kasteeltoren liggen de prachtige Ridderzaal en de stijlvolle torensuite. Vanuit deze ruimtes én vanaf het privé-terras bovenop de toren is het uitzicht op de omgeving werkelijk sprookjesachtig.

Zeg ‘JA’ tegen onze zeer unieke Ridderzaal.

"Schitterende locatie voor onze trouwdag! De hele dag in de watten gelegd en perfect georganiseerd! Nogmaals onze dank hiervoor!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven