Trouwen bij Landgoed Rhederoord « Huwelijk

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg

026 4959104
info@rhederoord.nl
www.rhederoord.nl

Trouwen op Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord ligt nabij Arnhem in het dorpje De Steeg. Ons statige landhuis op 12 ha. park geeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Het landhuis biedt enkele sfeervolle ruimtes. Tevens beschikt het landgoed over 22 hotelkamers.

Op ons landgoed kan een complete bruiloft gevierd worden, van trouwen tot overnachten, met al uw vrienden en familie! Omdat Landgoed Rhederoord een officiële trouwlocatie is van gemeente Rheden kunt u hier elkaar ook het jawoord geven.

Diverse sfeervolle zalen bieden plaats aan ruim 200 gasten voor uw receptie, diner en feest. De Wijnkelder en de Pub nodigen uit tot proeverijen en het 12 ha. park lokt aan tot picknick of High Tea.
Trouwlocatie Landgoed Rhederoord

Over Hotel Landgoed Rhederoord

Hotel Landgoed Rhederoord is de ideale plek om helemaal tot rust te komen. In de directe omgeving kunt u eindeloos fietsen en wandelen in het natuurgebied van de Veluwezoom. Wilt u genieten van het mooie uitzicht op de IJssel, neem dan plaats op het bankje in het dorp naast het bronzen monument van Simon Carmiggelt en zijn vrouw. Het dorp de Steeg is een van de zeven dorpjes in de gemeente Rheden, en is met zijn fascinerende architectuur zeker een bezoekje waard.

De kamers in Hotel Landgoed Rhederoord zijn comfortabel en hebben een adembenemend uitzicht. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet. Verder bieden de kamers een minibar, televisie, telefoon, bureau, föhn, verwarming en wek- en alarmservice. Het hotel heeft bovendien een uitstekend restaurant.

De Steeg ligt op slechts 15 auto-minuten van Arnhem. In het centrum van Arnhem vindt u vele winkels en musea. Een bezoekje aan Burgers' Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum is zeker de moeite waard. Na een intensieve dag komt u terug op Landgoed Rhederoord en kunt u genieten van de pure rust en al het natuurlijk schoon dat deze groene omgeving rijk is.

Gerelateerde artikelen

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Large_bruidsbeurs_nederland

2 september: Bruidsbeurs in Barneveld

Large_bruidsbeurs_gelderland_plok_didam

4 september: Trouwbeurs in Didam

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven