Trouwen bij Slot Hotel Schagen « Huwelijk

Slot Hotel Schagen

Slotplein 4
1741 GA Schagen

0224 852436
info@slothotelschagen.nl
www.slothotelschagen.nl

De meest romantische plek in hartje Schagen

Voor de mooiste dag in je leven wil je de mooiste locatie. Slot Hotel Schagen is één van de meest romantische decors in het hart van het pittoreske Noord-Hollandse stadje Schagen. De locatie biedt vele mogelijkheden en is alles behalve standaard.

Al vanaf de middeleeuwen komen bewoners uit de omliggende streken op deze pittoreske stad af. Zo ook de vermogende heer Willem van Beieren. Hij voelde zich thuis en stichtte het Schager Slot. Onlangs zijn de twee slottorens gerestaureerd en is het kasteel verbouwd tot hotel met dertien luxe kamers en doet het dienst als trouw- en feestlocatie.
Trouwen in Schagen

Trouwdag naar jullie wensen

Temidden van twee authentieke slottorens, omringd door een prachtige gracht, bevindt zich de sfeervolle Ridderzaal. De Ridderzaal is een uitermate geschikte plek voor de huwelijksvoltrekking. De verdere mogelijkheden in en rond het Slot Hotel Schagen maken deze bijzondere dag compleet. De zaalindeling en aankleding kan geheel naar wens worden verzorgd. Ook het Slotplein kan hierin uiteraard worden betrokken. Aan de zuidzijde van de Ridderzaal bevindt zich een terras, bereikbaar door meerdere grote openslaande deuren.
Trouwen in Schagen

Huwelijksnacht in stijl

Jullie kunnen stijlvol overnachten in de bruidssuite. En natuurlijk is er ook ruimte voor jullie gasten. Slot Hotel Schagen beschikt in totaal over 13 hotelkamers waarvan 8 Standaardkamers, 3 Deluxe kamers en 2 Suites. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met een douche met toilet en je zult heerlijk slapen op de extra lange bedden van 210 cm van Auping! De Suites zijn voorzien van een bad en balkon.

Kijk snel verder op onze website of neem voor nog meer informatie contact met ons op via de e-mail of telefoon of kom eens langs!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Gerelateerde bedrijven